Hart of Dixie
StoryEditor

Veľký prehľad: Doma povedala, aké novinky chystá

12.12.2013, 08:00
Nová Sila, ďalšia turecká novinka, lekárske seriály aj šou MTV. Pozrite si prehľad noviniek televízie Doma na rok 2014.

Televízia Doma plánuje na budúci rok niekoľko nových seriálov. Na webe v odpovediach divákom uviedla, že odvysiela napríklad americký seriál Pretty Little Liars. Pre Stratégie potvrdila ďalšie.

Novinky Doma budú cieliť aj na mladých. Okrem Pretty Little Liars, ktorý bol v USA silný u tínedžerov od 12 do 17 rokov, sa vo vysielaní Doma objaví napríklad titul Doktorka Zoe (Hart of Dixie), ktorý vzniká v Amerike pre televíziu The CW cieliacu na ľudí od 18 do 34 rokov, alebo Stratená duša (Lost Girl), vysielaný na sci-fi/mysterióznom kanáli Syfy. Na Doma pôjde tiež "stredoškolský" seriál 90210: Nová generácia (90210) známy z Markízy.

Televízia medzi ťaháky na rok 2014 zaraďuje aj druhú sériu tureckého romantického seriálu Sila a avizuje "ďalší turecký seriálový hit". Jeho meno zatiaľ neuvádza, kúpený má napríklad Fatmagül'ün Sucu Ne? (What is Fatmagul's Fault?). Prečítajte si o ňom v samostatnej správe.

Okrem hraných seriálov prinesie tiež ďalšie žánre. "Programovú ponuku rozširujeme o rôzne reality a zábavné šou," uvádza televízia. Zo zahraničných to budú napríklad Extrémne premeny: Druhá šanca na život (Extreme Makeover: Weight Loss Edition) a Tehotné v šestnástich (16 and Pregnant) s premiérovými časťami, zo slovenských zase Bez servítky.

O čom sú nové hrané seriály televízie Doma

Doktorka Zoe (Hart of Dixie) - komediálna dráma o malom mestečku, veľkých ambíciách a zložitých ľubostných trojuholníkoch. V hlavnej úlohe Rachel Bilson (O. C. California/The O.C.)

Stratená duša (Lost Girl) - mysteriózny seriál o žene, čo sa živí energiou ostatných

Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars) - najlepšia priateľka štyroch tínedžerských dievčat náhle zmizne. Zdá sa, že ich tajomstvo je dobre utajené, ale zrazu začnú dostávať výhražné odkazy od akejsi osoby "A"

Klinika Mercy (Mercy) - lekársky seriál o živote v nemocnici tak, ako ho vidia sestričky

The Mob Doctor - seriál stanice Fox. Lekárska dráma o chirurgičke čeliacej dvom pritikladom: sľubne sa rozvíjajúcej kariéra a mafii, ktorej spláca dlh a ošetruje jej "pacientov"

Major Crimes - detektívi známi zo seriálu Uzavretý prípad (The Closer) vyšetrujú prípady v novej lokalite. Hrajú Mary McDonnell, G.W. Bailey, Tony Denison a ďalší

Unforgettable - krimiseriál z dielne televízie CBS. V hlavnej úlohe Poppy Montgomery ako detektívka, ktorá si pamätá úplne každý detail zo svojho života, a Dylan Walsh ako expriateľ a partner v práci

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 09:23