Mária Baláž Gyuránová
StoryEditor

Vo vydavateľstve Ecopress ďalšie personálne zmeny

19.08.2014, 09:49
Novou šéfkou eventov sa stala Mária Baláž Gyuránová, od júla pôsobí vo vydavateľstve aj Zuzana Kuchtová. Výrazným krokom vo vydavateľstve je obsadenie pozície šéfredaktora mesačníka Stratégie. Stane sa ním Peter Vrábel.

Novou šéfkou eventov sa stala Mária Baláž Gyuránová, ktorá predtým pôsobila vo vydavateľstve na pozícii event manager pre Hn cluby. „Oddelenie eventov je pre nás oddelením, v ktorom vidíme ešte väčší potenciál. Okrem Hn clubov, seminárov a konferencií, ktoré už úspešne organizujeme, je našim cieľom rozšíriť ponuku eventov o masové podujatia pre verejnosť ako aj o špeciálne proklientské zadania. Od pani Gyuránovej očakávame, že tieto ciele splní,“ povedal na margo zmeny výkonný riaditeľ Vladimír Mužík.

Od júla pôsobí vo vydavateľstve aj Zuzana Kuchtová, a to v pozícii personálnej a projektovej manažérky. Zuzana Kuchtová pôsobila predtým na pozícii HR manager v JOJ Media house, profesionálne skúsenosti získala aj ako riaditeľka HR oddelenia v J&T banke.

Zuzana Kuchtová

 

Personálne sa posilnilo aj jedno z perspektívnych oddelení vydavateľstva, a to sales oddelenie pre online. Okrem Petra Wachtera, tam na pozíciu sales manager pre online nastúpila v júli Margaréta Drozdová, ktorá prišla z Azet-u.

Peter Wachter

Margaréta Drozdová

 

Výrazným krokom vo vydavateľstve je obsadenie pozície šéfredaktora mesačníka Stratégie Petrom Vrábelom, ktorý sa vedenia magazínu ujme v septembri. Peter Vrábel má skúsenosti s mediálnym prostredím, úspešne pôsobil vo funkcii zástupca šéfredaktora v najpredávanejšom slovenskom denníku Nový čas (1997 – 2003), dlhé roky viedol vlastnú PR agentúru. S vydavateľstvom Ecopress, a.s. spolupracoval prostredníctvom autorských príspevkov, ktoré publikoval v Hospodárskych novinách.

Peter Vrábel

 

„Všetky personálne zmeny, ktoré vo vydavateľstve prebiehajú, smerujú k stabilizácii vydavateľstva ako aj k jeho ďalšiemu rozvoju,“ povedal o personálnych zmenách výkonný riaditeľ vydavateľstva, Vladimír Mužík. „Navyše sú logickým krokom, ktorý vyplýva zo strany strategických zámerov materskej firmy Mafra.“

Zdroj: Ecopress

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:04