Monika Jurigová, foto digisport.sk
StoryEditor

Vydavateľstvo Penty pripravuje nový športový web

25.05.2016, 12:44
Spustiť by ho malo čoskoro.

Podľa informácií Stratégií, vydavateľstvo News and Media Holding, pripravuje na slovenský mediálny trh nový projekt. Má ísť o nový športový web, ktorý by mali spustiť čoskoro, a to začiatkom júna. Jeho šéfkou bude  Monika Jurigová, ktorá bude mať vo vydavateľstve News and Media Holding pod kontrolou kompletne celý šport. Monika Jurigová pracuje v denníku Plus jeden deň takmer od jeho vzniku. Najskôr ako športová redaktorka, potom na pozícii šéfky športovej redakcie novín a aj ako zástupkyňa šéfredaktorky denníka.

Podľa informácií Stratégií by mal byť nový športový portál prepojený so stávkovou spoločnosťou Fortunou, ktorá tiež patrí do portfólie Penta Investments. Štart webu by sa mal stihnúť do Majstrovstiev Európy vo futbale,  ktoré začínajú už 10. júna.  

Šport je síce súčasťou každého väčšieho spravodajského webu na Slovensku, ale komplexný športový web, ktorý by zahŕňal všetky oblasti športu na Slovensku neexistuje. Vlastný športový portál nemá ani denník Šport, ten  na športovom webe spolupracuje s Azetom.sk  (šport.sk).

Stratégie zisťujú viac informácií, správu budeme aktualizovať.

 

 

Zdroj: Petra Ševčíková

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:20