StoryEditor

Willmark vsadil v novej kampani na imidž

07.11.2011, 23:00

Veľkoplošná tlačiareň Willmark odštartovala v októbri imidžovú kampaň s názvom "Tlačíme veľkú pohodu". Cieľom kampane je odkomunikovať hlavné výhody spolupráce s tlačiarňou, ktorými sú profesionalita, najvyššia rýchlosť veľkoformátovej tlače v SR, mimoriadna kvalita a výborné ceny.

Doterajšia komunikácia Willmarku bola viacmenej produktová so zameraním na najširšie produktové portfólio v oblasti veľkoplošnej tlače. Aj z toho dôvodu vznikla potreba akcentovať v komunikácii práve rozmer spoľahlivého partnerstva, ktoré klienta odbremení od stresu a pokryje všetky jeho potreby.

Práve profesionálny a ľudský prístup pri malých či veľkých zadaniach totiž z Willmarku spravil v priebehu rokov jednotku medzi veľkoplošnými tlačiarňami. A je jedno, či klient zadá tlač 100 billboardov, 5 posterov alebo potrebuje vyrobiť len jeden 3D POS stojan.

Reklamná kampaň využíva viacero nástrojov (TV, print, internet, PR a iné). V prípade TV ide o animovaný spot s výraznými Willmark farbami, ktorý možno vidieť už niekoľko týždňov na TA3. Pri inzerciách ide o sériu 3 grafík ukazujúcich vždy jeden konkrétny benefit spolupráce (rýchlosť tlače, kvalita produkcie a ceny, ktoré potešia).

Kampaň pripravil kreatívny tím agentúry Brandy.

Viac informácií získate na www.willmark.sk.

Zdroj: Willmark, inzercia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. september 2024 20:13