Tomáš Kopecký
StoryEditor

Zlaté manželky. Markíza chystá šou zo súkromia hokejistov

13.01.2014, 09:00
Ľubomír Višňovský, Tomáš Kopecký, Milan Bartovič, Jozef Stümpel, Branko Radivojevič a najmä ich ženy budú tvárami novej šou. Prinášame podrobnosti.

Televízia Markíza pripravuje programovú novinku - bude vysielať šou Zlaté manželky. "Pôjde o doplnkový formát k februárovému hokejovému šampionátu zo zimnej olympiády v Soči," povedala pre Stratégie.

Presný dátum štartu ani stopáž zatiaľ televízia nezverejnila. Publikovala však už logo a oficiálnu anotáciu.

Hokejový turnaj zo ZOH 2014 Soči nepôjde na verejnoprávnej RTVS, ale u konkurencie. Práva totiž získala matka Markízy Central European Media Enterprises (CME) a bude ich vysielať na kanáli Dajto. Súkromné televízie sa o olympijský hokej mohli uchádzať vďaka tomu, že olympijské prenosy začala predávaťspoločnosť Sportfive. Tá ich rozdelila do balíkov a najlukratívnejší hokej ponúkala samostatne. Viac informácií.

O čom budú Zlaté manželky (anotácia TV Markíza):

Celé Slovensko už v týchto dňoch žije hokejom. Hokejisti dolaďujú formu a sú pripravení v čo najlepšom svetle reprezentovať našu krajinu. Medaila z Olympijských hier v Soči by potešila určite každého fanúšika. Ako sa ale hovorí, za úspechom mužov treba hľadať aj ženu. Televízia Markíza pracuje v týchto dňoch na exkluzívnom projekte Zlaté manželky. Diváci budú môcť v niekoľkých epizódach nahliadnuť do súkromia našich hokejových hviezd. A v hlavných úlohách sa predstavia práve manželky slávnych hokejistov Ľuba Višňovského, Tomáša Kopeckého, Milana Bartoviča, Jozefa Stümpela a Branka Radivojeviča. Ako vnímajú manželky hokejistov vzostupy a pády svojich mužov a ako vlastne známe hokejové rodiny žijú uvidia diváci Televízie Markíza už čoskoro.

Logo Zlatých manželiek:

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 14:10