Zábery zo seriálu Diablov advokát
StoryEditor

Aplikácie, ktoré vám dohodia rande. Aj také pikantné...

17.02.2015, 15:00
Od drinkov a nevinných rande až po sex. Ktoré sú obľúbené "zoznamovacie" aplikácie.

Vybrali sme aplikácie, ktoré vám zorganizujú rande... a často aj také "pikantnejšie". Isté je, že pri ich využívaní budete potrebovať odvahu a trochu fantázie.

Medzi gaymi je obľúbený Grindr. Čo funguje na "straight" schôdzky?

Blendr

Aplikácia je prepojená na váš Facebook, práve z neho čerpá fotografie, záujmy. Aplikácia vyhľadá, kde sa práve nachádzate a spojí vás s ľuďmi, ktorí by sa tiež radi stretli. Funguje na spravodlivom princípe – čím viac informácií o sebe zverejníte, tým viac sa môžete dozvedieť o ostatných. Aplikácia je obľúbená najmä medzi mladými pracujúcimi vo veku 20+. 

 

Tinder

Tinder si hovorí aplikácia na rande, no mnohí ju využívajú len na náhodné nevinné stretnutia. Funguje na jednoduchom princípe. Ak sa vám príliš nepozdáva mladík, ktorý sa chce s vami stretnúť, jednoducho ho červeným tlačídlom zrušíte. Nevýhodou však je, že rande bude vždy naslepo – ak si už aj niekoho vyberiete (zelené tlačidlo), neuvidí váš profil. Ak hľadáte náhodný sex, skúste radšej inú aplikáciu, túto skôr využívajú muži, ktorí hľadajú niekoho na drink a príjemné posedenie. 

 

Disckreet

Máte vo svojom smartphone šteklivé fotky či videá? Žiadny strach. Aplikácia Disckreet vám ich bezpečne uloží. Súbor s intímnosťami môžete otvoriť jedine vy alebo vami povolaná osoba, ktorá pozná heslo. Vhodné pre dvojice, ktoré si radi okorenia svoj ľúbostný život.  

 

Pure

Konečne aplikácia pre tých, ktorí chcú mať sex práve v tejto chvíli. Ak sa raz prihlásite, môžete hocikedy odoslať požiadavku a to, či hľadáte muža alebo ženu a kde by ste sa chceli stretnúť. Aplikácia vám automaticky ponúkne potenciálnych záujemcov. S touto aplikáciou by ste nemali dlho váhať – vaša fotka je prístupná len hodinu odvtedy, ako požiadavku zadáte. Kto zaváha...

 

Ak sa pre rande rozhodnete a zistíte, že to nie je váš pravý/á, v najnovších Stratégiách nájdete aplikácie, ktoré vám zábavným spôsobom pomôžu s rozchodom.

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. jún 2024 17:25