Michal Meško, Jord Nikov, Róbert Slovák, Michal Pastier a Radovan Andrej Grežo
StoryEditor

Hviezdy Facebooku: 5 ľudí, ktorých stojí za to sledovať

26.11.2014, 13:07
Sú kreatívni, inšpiratívni, úspešní. Pozrite si našich päť tipov, pri ktorých sa oplatí kliknúť na tlačidlo "follow".

Kreatívnych nápadov nikdy nie je dosť. Kde ich čerpať a nechať sa inšpirovať? Stratégie majú pre vás päť tipov. Títo ľudia patria v brandži k špičke a nám je sympatické aj to, ako komunikujú na Facebooku.

Pozrite si náš prehľad, koho sa oplatí na Facebooku followovať.

 

 

Róbert Slovák - facebook.com/panslovak

Prezident Klubu reklamných agentúr Slovenska a zakladateľ agentúry Respect APP má milión aktivít a našťastie sa s nimi delí s online komunitou. Či už je to zdieľanie fotiek, videí, zaujímavých článkov - so Slovákom na Facebooku sa nudiť nebudete. Čo je najlepšie, má rád psíky - a človek, ktorý má rád zvieratá, musí mať rád aj ľudí! Aha, pán Rudolf:

 

Michal Pastier - facebook.com/michal.pastier

Zaraguza je niečo ako Google medzi kreatívnymi agentúrami - všetci by v nej chceli pracovať a predstavujú si, aké tvorivé prostredie tam musí byť. "Imidž" Zaraguzy poctivo buduje aj Michal Pastier na svojom Facebooku, kde ukazuje nielen agentúrny život. Má vyše tisíc followerov - je jasné, prečo.

 

Michal Meško - facebook.com/michal.mesko

Michala Meška sme nikdy nevideli zamračeného. A presne taký je aj jeho Facebook - pozitívny a plný inšpiratívnych nápadov, ktorých má zakladateľ kníhkupectva Martinus.sk a kaviarní Foxford veľa.

 

Jord Nikov

Digital Creative Director v MUW Saatchi & Saatchi má svoj osobný profil na facebook.com/nikovjordan, avšak followerom veľa obsahu nedáva. Pokiaľ s ním nie ste priamo friend, potom sa skôr oplatí čítať ho na www.mladykreativec.sk alebo sledovať jeho Facebook page Mladý Kreatívec a veriť v milosrdenstvo organického reachu.

 

Radovan Andrej Grežo - facebook.com/andrejdwin

Grežo "opustil" slovenskú reklamnú brandžu, zato ho dnes môžete nájsť v Prahe alebo amerických technologických mekkách. Oplatí sa ho followovať na Facebooku, postuje kadečo od reklám až po zháňanie ľudí na bowling.

 

Pri tejto správe sme sa nechali inšpirovať webom startitup.sk, ktorý nedávno vybral 7 zaujímavých ľudí zo startupovej a technologickej brandže. Pozrite si ich výber tu.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 03:35