Junior a Marcel
StoryEditor

Junior, Marcel a luxusná lama účinkujú v reklame. Pozrite si video

01.10.2014, 10:10
Fun rádio spúšta novú kampaň. Celý mesiac bude hrať motivačnú hudbu a chce, aby ľudia "zmenili svoj život štýlovo s Fun rádiom".

Fun rádio spúšťa novú kampaň od agentúry Zaraguza digital. Hlavnými tvárami sú Junior a Marcel, v televíznom spote sa vo vedľajšej úlohe objavuje aj Sajfa a lama.

Kampaň pracuje so sloganom "Hráme hudbu, ktorá ťa nakopne". Hlavná časť potrvá mesiac. Fun rádio sa počas nej podľa tlačovej správy zmení na "motivačné rádio" a bude hrať špeciálnu hudbu s cieľom "nakopnúť" ľudí. K tomu pribudnú inšpiratívne príbehy moderátorov, celebrít aj poslucháčov.

Kampaň sa má aktívne prepojiť s vysielaním Fun rádia, webom funradio.sk, sociálnymi sieťami a mobilmi. Na sociálnych sieťach bude používať hashtag #ziakofunradio. Stanica okrem toho zapojí mobilnú aplikáciu - od poslucháčov chce, aby zverejňovali svoje fotografie dokazujúce, že zmenili svoj život a "žijú ako Fun rádio".

Okrem webu, rádia a sociálnych sietí sa kampaň dostane tiež do televízie, printu, outdooru a kín.

"Cieľom kampane je budovanie lifestylovej komunity okolo značky Fun rádia, prehĺbenie vzťahu poslucháča ku značke, posilnenie vnímania hudby ako aj oslovenie nových poslucháčov," hovorí marketingová riaditeľka Fun rádia Zuzana Gašparovičová.

Podľa posledného prieskumu MML-TGI od Median SK (dvojvlna 1.+2. kvartál 2014) je Fun rádio tretie najpočúvanejšie rádio na Slovensku. "Včera" ho počúvalo 12 % opýtaných.

 

 

Vizitka kampane

Kreatívna agentúra: ZARAGUZA

Creative Director: Michal Pastier, Igor Majkút

Copywriter: Michal Pastier

Art Director: Igor Majkút

Account: Saša Poliaková

Réžia TV spotu: Juraj Štepka

Kamera TV spotu: Jakub Dvorský

Produkcia: Leopard Production

Explikácia Fun rádia: "Zámerom kampane s headline-om „Ži ako Fun rádio!“ je povzbudiť poslucháčov, aby vyšli zo zabehnutých koľají a zmenili svoj život štýlovo s Fun rádiom. Stanica chce poslucháčov motivovať, aby sa pustili do vecí, ktoré ich celý život lákali ale nevedeli sa k nim odhodlať a aby aj obyčajné veci robili po svojom - štýlovým spôsobom."

Vizuál

Televízny spot

http://youtu.be/xwMDzofBbbQ

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 00:01