StoryEditor

Trúd Viliam robí kampaň na med (video)

31.07.2015, 11:55
Za online kampaňou prvého slovenského medu s ovocnou šťavou Vitamed stojí agentúra 2Create Advertising.

Med ochutený ovocnou štavou Vitamed od firmy Medas má novú online kampaň. Za kompletnou komunikačnou kampaňou produktu stojí agentúra 2Create Advertising. Timing kampane bude júl až september 2015.

„Komunikácia je zameraná na vybudovanie znalosti a pozicioningu značky. Ideou kampane je personalizácia Vitamedu prostredníctvom trúda Viliama, do ktorého sa cieľová skupina – mladý moderný spotrebiteľ – dokáže veľmi rýchlo „zamilovať“. Kampaň komunikuje, cez sériu vtipných príbehov, benefity a jedinečnosť produktu Vitamed. Hlas trúda Viliama patrí Jurajovi Kemkovi, ktorého jedinečný prejav dodáva scénkam tú správnu šťavu,“ približuje Martin Porada, Managing Director 2Create Advertising.

Kampaň je zasadená do online prostredia. Príbehy trúda Viliama je možné sledovať na Youtube a Facebooku ako hlavných komunikačných kanáloch, a aj na stránke ochutenymed.sk.

Virálnosť kampane podľa informácií 2Create potvrdzujú aj prvé čísla: Za prvé tri týždne dosiahli prvé Viliamove videá na sociálnych sieťach Facebook a YouTube spolu viac ako 40 000 videní a ich počet rýchlo rastie. „Ambície sú jednoznačné - vytvoriť love brand jedinečnému produktu. Tak ako sme kedysi všetci milovali hrdinov kreslených seriálov o včielkach, môžeme teraz milovať trúda Viliama! Práve on totiž prináša nielen úsmev na tvár, ale najmä cenné rady a odporúčania ohľadom využitia Vitamedu,“ dodáva Martin Porada.

Viliam bol včera na párty. Opaľovať medulienky. A teraz ho bolí hlavička. :) Mary mu však nič nedaruje. Čo si myslíš, že...

Posted by Vitamed - ochutený med on Tuesday, July 21, 2015

https://youtu.be/icE1J_Bws6Y

https://youtu.be/0rYkeEILIl8

https://youtu.be/sp9RGz4oYOQ

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 22:42