StoryEditor

ADMA prijala troch nových členov

01.07.2015, 11:57
Pozrite si ktorých.

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) sa rozširuje už po tretí raz. Jej novými členmi sa stávajú Elite Solutions, Pizza SEOPS: Digital.

"Digitálny trh rastie, čoho dôkazom je aj doteraz najvyšší počet prihlášok na nových členov. Veľmi sa tešíme tomu, že sme do svojich radov mohli opäť prijať to najlepšie čo medzi online agentúrami vyrástlo. Veríme, že aj vďaka novým členom dokážeme byť ešte silnejšou asociáciou a plnohodnotnejšie napĺňať našu víziu – rozvíjať a skvalitňovať digitálny trh”, uviedol Pavol Kubán, prezident ADMA, v tlačovej správe. 

Elite Solutions sa sami profilujú ako odborníci na netradičné technologické riešenia, ktoré majú zjednodušiť predaj či službu. Sú tvoriví na poli mobilných aj facebookových aplikácií, webstránok a 3D vizualizácií, v ich portfóliu nájdete aj komunikačnú stratégiu či sociálne médiá. Na trhu pôsobia od roku 2009.

Pizza SEO je konzultačná agentúra, ktorá sa venuje viditeľnosti pre malé i veľké firmy: SEO, marketing v sociálnych sieťach a výkonnostný marketing. Klientom ponúkajú aj webovú tvorbu. Pizza SEO vznikla v roku 2006.

PS: Digital ako najmladšia slovenská digitálna agentúra vznikla v roku 2014. Poskytuje správu sociálnych sietí a pridávanie obsahu. Pozicionuje sa ako “digitálny sprievodca”, ktorý chce poskytovať najnovšie trendy v oblasti digitálneho marketingu a online inovácií.

 

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:26