StoryEditor

Agentúra HEADS prijala štyroch nových ľudí

28.05.2015, 14:10
Pozrite si mená, dvaja prešli z MADE BY VACULIK, jeden z Platform a jeden z Anglicka.

Agentúra HEADS rozširuje svoj tím. 

Medzi najnovšie "hlavy", ktoré prišli do tímu, patria Vladimír Križan z Made by Vaculik, ktorý sa stal kreatívnym riaditeľom, Viktor Jurášek z agentúry Platform na pozícii web dizajnér, Juraj Zajačka z MADE BY VACULIK ako Art Director a developer Adam Husár, ktorý sa na Slovensko vrátil z Anglicka, kde pracoval pre značky ako Apple, Virgin Atlantic, Acer alebo módny e-commerce gigant ASOS. Dnes tím tvorí spolu 17 ľudí. 

“Vybudovať fungujúci team je zrejme najťažšia úloha mladej agentúry. Od začiatku sme sa snažili hľadať hlavne skúsených ľudí, ktorí reklamu nerozdeľujú na online a offline a patria medzi špičku v tom, čo robia. Našťastie sa nám to podarilo celkom rýchlo a dnes už dokážeme vyhovieť aj najnáročnejším marketingovým oddeleniam,” povedala Romana Lazarová, Client Service, Head. 

 

Agentúra HEADS vznikla na konci roku 2013, založil ju Marko Kolar, ktorý predtým dva roky pracoval v agentúre MADE BY VACULIK a Romana Lazarová, ktorá predtým pôsobila v Amerike a je dcérou Romana Lazara zakladateľa agentúry Lazar~Klostermann. Pre Stratégie Romana prezradila, že radu, ktorú jej na začiatku dal jej otec, znela: Nikdy nerob v reklame.

Agentúru HEADS môžete výraznejšie poznať z tvorby pre bratislavskú Prüger-Wallnerovu záhradu. Kampaň vychádzala z jedinej zachovalej fotografie pána Prüger a bola ručne maľovaná. 

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:00