StoryEditor

BTLka má zastúpenie na Eventex Awards 2014

18.02.2015, 15:25
Medzi nominovanými prácami sa až v dvoch kategóriách nachádzajú projekty za Slovensko, a to od agentúry Creative Pro.

Medzi nominovanými prácami sa až v dvoch kategóriách nachádzajú projekty za Slovensko, a to od agentúry Creative Pro.

Agentúra prihlásila projekt Office2Go, ktorý realizovala pre klienta Microsoft a ktorý už získal 1. miesto v kategórii B2B Live Roadshow  na European Best Event Awards minulý rok.

Eventex Awards sú súčasťou Eventex Congress 2015, ktorý sa zrealizuje 25. a 26. februára v bulharskej Sofii. "Veľmi sa teším, že Creative Pro nás na tomto prestížnom oceňovaní bude reprezentovať," povedala Andrea Skočeková, predsedníčka BTL komunikačnej asociácie. "Pre BTLka bude 25. február kľúčový deň. Nielen, že sa dozvieme výsledky Eventex Awards, ale najmä nás v tento deň čaká naša prvá medzinárodná LIVE! Conference, na prípravách ktorej momentálne aktívne pracujeme a ktorá predstaví top európskych live marketingových odborníkov."

 

“Náš projekt je nominovaný v kategóriách Najlepší korporátny event a Najlepšia kampaň,” povedal Štefan Kozák, managing director Creative Pro. “Verím, že podobne ako minulý rok, aj toho roku sa nám podarí úspešne reprezentovať BTL komunikačnú asociáciu a Slovenskú republiku na medzinárodnom poli.”

 

Aj v roku 2015 potvrdzuje BTL komunikačná asociácia ambíciu čoraz viac sa dostávať do povedomia medzinárodného trhu. Po minuloročných úspechoch a oceneniach na medzinárodných súťažiach prichádzajú nové výzvy. Prvou je práve medzinárodné oceňovanie profesionálov v event a live marketingovom segmente zamerané na eventy a eventovú technológiu, Eventex Awards.

 

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

 

Zdroj: kh

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 08:01