StoryEditor

FunFón reaguje na sťažnosť diváčky vtipným videom so svišťami

12.05.2016, 11:02
Podnet na Radu pre reklamu TV spotu k Centofke vyčítal nešetrné zaobchádzanie so svišťami. Tu je reakcia FunFónu.

Ako informovala agentúra Dynamic Relations 2000, FunFón sa na neobvyklý podnet sťažovateľky rozhodol reagovať svojsky, ako inak – s poriadnou dávkou humoru. „Zábavný operátor tak nezabúda na kreativitu a nadsázku ani v čase „krízovej“ komunikácie.“

Vo videu veselé svište spolu s Pištom Lakatošom ubezpečujú pani, ktorá mala strach o ich bezpečnosť, že sú v poriadku. „Animované svište, ktoré navyše ešte aj rozprávajú, predsa nechráni bežný zákon, ale zákon kreativity. Takže sa im môže stať len to, čo im ich tvorca nakreslí. Zábavný operátor FunFón by ich druh určite nechcel ohroziť, presvedčte sa o tom sami,“ uvádza sa v stanovisku operátora FunFón.

Rada pre reklamu (RPR) na svojom nedávnom zasadnutí riešila niekoľko podnetov na prebiehajúce reklamné kampane. Predmetom diskusie bol aj aktuálny televízny spot operátora FunFón k Centofke. Sťažovateľka namietala, že v reklame je zobrazené nešetrné zaobchádzanie so svišťom v podobe jeho vytiahnutia z nory. Rada námietky neuznala a reklamu označila nálepkou „etická“.

https://www.youtube.com/watch?v=j9Ke5Jimy3g

https://www.youtube.com/watch?v=QhHT7WkN4Vg

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 06:18