StoryEditor

Inšpirácia: Aj takto môže vyzerať obal na čaj

09.10.2015, 08:00
Nechajte sa inšpirovať. Tieto čajové obaly vás zaručene pobavia.

Odteraz aj pitie čaju bude zábava. Vybrali sme päť najkreatívnejších čajových obalov. 

 

 

 

 

 

 

Čaj Prisms

Vzhľad obalov čaju Prisms sa nesie v akomsi galaktickom duchu, ktorý vytvárajú nielen hranaté tvary, geometrické vzory a čisté línie, ale i font písma a farebné prevedenie. Značka sa zameriava na pocit, ktorý zákazník dostane ešte skôr, ako ochutná samotnú príchuť čaju. 

 

Čajové vrecúška BOH Calm

Niečo na ukľudnenie. Každé čajové vrecúško harmančekového čaju má na svojom povrchu pomocou jedlého čajového atramentu vytlačený vzor, ktorý zobrazuje stav vystresovanej mysle. Akonáhle však ponoríte vrecúško do vriacej vody, jedlá časť atramentu sa rozpustí a vo vašej šálke sa vytvorí nový, upokojujúci dizajn. 

 

Čajový set Lost At Sea

Spoločnosť Lost At Sea bola vytvorená s cieľom vniesť interaktívny prístup do čajového balenia. Ručne vyrobená drevená krabica ukrýva vo svojom vnútri loď s čajovými vrecúškami. Využitím námorníckeho motívu vytvára čajový set jedinečný interaktívny zážitok.

 

Set KjUB

KjUB predstavuje sériu siedmich produktov – 3 čajové príchute, 3 druhy čokolády a med. Základná forma všetkých produktov je kocka. Najšpecifickejší je však dizajn obalu na čaj. Balíček obsahuje namiesto klasických čajových vrecúšok kocky na prípravu čaju, z ktorých polovica sa zaleje horúcou vodou a druhá ostane na vonkajšej strane šálky.

 

Pétalo

Dizajn čaju značky Pétalo je inšpirovaný anatómiou ruže. Balenie obsahuje 12 čajových vrecúšok, ktoré vo forme lupeňov spoločne vytvárajú exotický tvar. Použitie tmavých farieb a čistého dizajnu predstavuje rovnováhu medzi balením a samotným produktom. 

 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 08:08