StoryEditor

James Bond exkluzívne pre značku Heineken

09.10.2015, 14:10
Heineken je jediným partnerom nového filmu zo série James Bond, filmu Spectre, ktorý vytvoril televíznu kampaň s Danielom Craigom v hlavnej úlohe.

Ako informovala agentúra AMI Communications Slovakia, pred celosvetovou premiérou nového filmu Jamesa Bonda s názvom Spectre, uvádza Heineken novú kampaň v hlavnej úlohe s Danielom Craigom. Kampaň značky Heineken stavia na svojom 17-ročnom partnerstve so sériou filmov Jamesa Bonda, od filmu „Zajtrajšok nikdy nezomiera“ až po aktuálny „Spectre“, a je zároveň najväčšou globálnou kampaňou značky v roku 2015. Heineken je jediným partnerom filmu Spectre, ktorý vytvoril televíznu kampaň s Danielom Craigom v hlavnej úlohe. Pri natáčaní spotu Heineken využil kameramanov a kaskadérov z filmu Spectre, aby zaistil „bondovskú“ autentickosť jednotlivých scén.

Televízny spot prichádza v októbri aj do slovenských televízií, pričom pred samotnou premiérou filmu Spectre, na začiatku novembra, sa priaznivci filmu cez web stránku Heinekenu dostanú k exkluzívnemu obsahu s Danielom Craigom, ako aj k záberom z natáčania scén filmu v piatich zaujímavých lokalitách v Mexico City, Ríme, Londýne, Rakúsku a Maroku. Okrem televízneho spotu a digitálnej komunikácie bude na slovenskom trhu kampaň Spectre podporená aj aktiváciou v Horeca prevádzkach. Špeciálna edícia fliaš, plechoviek a multipackov Spectre so symbolom Jamesa Bonda 007 priamo na obale je na slovenskom trhu dostupná od októbra až do vypredania zásob.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vuMvhJaWIUg&feature=youtu.be

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 16:26