Juraj Šulík
StoryEditor

Kreatívny tím Mayer/McCann Erickson povedie Juraj Šulík

01.03.2015, 10:00
Novým kreatívnym riaditeľom reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson sa stal Juraj Šulík. Na poste vystriedal Borisa Prextu, ktorý túto pozíciu zastával uplynulých osem rokov.

„Som rád, že sa vraciam do agentúry, v ktorej som pôsobil, keď získala titul Agentúra roka, a teším sa na ďalšie dobrodružstvo vo svete reklamy a marketingu," vyjadril sa Juraj Šulík, ktorý v minulosti pracoval aj v agentúrach ako CD - Ogilvy, Euro RSCG New Europe, Jandl a Effectivity. V priebehu kariéry pôsobil na pozíciách copywriter, senior copywriter, team líder a kreatívny riaditeľ. Vo voľnom čase sa venuje réžii a televíznej tvorbe.

„Rád by som sa v mene vedenia agentúry poďakoval Borisovi za všetky úspechy, ktoré pod jeho vedením naše kreatívne oddelenie dosiahlo a zaželal mu všetko najlepšie v jeho ďalšej kariére. Zároveň nás teší, že môžeme opäť u nás privítať Juraja. Veríme, že jeho pôsobenie bude prínosné pre celú agentúru a najmä pre našich klientov,“ Aleš Kohút, spolumajiteľ agentúry Mayer/McCann Erickson.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:37