StoryEditor

Na Hodnotení Stratégií padali rekordy, bola udelená aj desiatka

09.04.2015, 10:29
Pozrite si, ktoré rekordy padli a ktorá práca získala najvyšší možný počet bodov.

Na včerajšom Hodnotení Stratégií porotcovia mali porotcovia plné ruky práce. Hodnotili aj práce z kategórií BTL, teda PR, Direct markeing a Event&Sales promo. Pozrite si, ktoré rekordy padli a ktorá práca získala najvyšší možný počet bodov.

 

Rekordný počet prác

Agentúry prihlásili do Hodnotenia Stratégií najviac prác v tomto roku, až 54. Jednu prácu porota vyradila a nehodnotila, pretože nespĺňala kritériá kategórie. Tri práce porota nehodnotila pre neúplnosť podkladov a presunula ich hodnotenie do nasledujúceho mesiaca.

 

Najviac bodov pre Agentúru mesiaca

Wiktor Leo Burnett je agentúrou mesiaca marec. Agentúra získala 61,31 bodov, čím si vytvorila bezkonkurenčný náskok pred ďalšou agentúrou v poradí. Zároveň je získaný počet bodov dokonca najvyšší v tomto ročníku Hodnotenia. Najviac bodov získala agentúra za TV spot Auto pre klienta J&T Banka.

 

Po pol roku nový Šampión hodnotenia

Bodovanie kreatívnej časti poroty určilo nového Šampióna hodnotenia. Od októbra 2014 ním bol Rómsky mýtus od agentúryMayer/McCann Erickson, novým Šampiónom hodnotenia je odvčera Hyundai ix1 od agentúry Creo Young&Rubicam. Práca prihlásená do kategórie PR získala priemernú známu 9.00 od kreatívnej časti poroty a 6.67 od zádavateľov.

 

Desiatka pre Sagana

Prvýkrát v tomto ročníku bol udelený najvyšší možný počet bodov. Troma desiatkami (za kreativitu, posolstvo a prevedenie) ocenil porotca Vlado Kurek z agentúry Triad Advertising prácu S4GAN v kategórii Outdoor. Vytvorila ju agentúra MUW Saatchi & Saatchi pre klienta Telekom.


 

Všetky práce a body z marcového Hodnotenia Stratégiísi môžete pozrieť tu.

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Katarína Hrnčárová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 09:40