StoryEditor

PR pre IKEA bude robiť Seesame

28.08.2015, 14:05
Seesame vyhrala spomedzi 15 agentúr. "Cieľom nebolo zostaviť rebríček najlepších agentúr na trhu, ale hľadali sme najvhodnejších partnerov," hovorí Tomáš Kubík z IKEA CZ/HU/SK.

Ikea hľadala PR agentúry v troch krajinách - v Česku, Maďarsku a na Slovensku. Víťazom u nás sa stala agentúra Seesame Communication Experts. Do posleného kola sa dostala s agentúrou PR Clinic. 

Za úlohu bude mať na Slovensku rozvíjať korporátnu i produktovú komunikáciu, posilňovať a prehlbovať vzťahy so všetkými cieľovými skupinami, ako aj ďalej napĺňať víziu IKEA vytvárať lepší každodenný život pre mnoho ľudí, uvádza sa v tlačovej správe.

Víťazom v Česku sa stala Ogilvy PR, v Maďarsku Café PR. 

"Agentúra Seesame nás na Slovensku zaujala predovšetkým komplexnosťou návrhu komunikácie, ktorý obsahoval i niektoré netradičné prvky a bol postavený na individuálnom prístupe ku komunikácii s cieľovými skupinami," hovorí Tomáš Kubík, Country Corporate Communication Manager IKEA pre región CZ/HU/SK.

IKEA zahájila výberové konanie na PR agentúry v apríli tohto roku, v každej z troch krajín bolo do tendra pozvaných 15 agentúr. Spolupráca s víťaznými agentúrami začne v septembri. Ikea má so Seesame už predošlé skúsenosti. 

Ikea zároveň pred časom ukončila i tender na digitálnu agentúru, ktorá bude spravovať komunikáciu na Slovensku, v Česku a Maďarsku. Vybrali si TRIAD Advertising, agentúra súťažila medzi 15timi agentúrami zo všetkých troch krajín. 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:49