StoryEditor

PRime time získala Epson aj v Čechách

07.08.2012, 16:17

Lokálnym partnerom agentúry v Čechách je Bison & Rose.

Epson po niekoľkých rokoch spolupráce s PRime time na Slovensku rozšíril spoluprácu aj v Čechách. Klient si vybral agentúry na plnenie PR servisu na základe kreatívnych nápadov a predošlých skúseností v oblasti komunikácie v IT oblasti.

„Spolupráca agentúr bude prebiehať pod vedením agentúry PRime time, ktorá pre nás už štvrtý rok realizuje PR aktivity na Slovensku a ktorej kvalita služieb spĺňa naše náročné predstavy, ” uviedla pre Stratégie Blanka Jašková, Marketing Services Specialist, Epson.

„Rozšírenie našich služieb aj do Českej republiky považujeme za výzvu, ktorá aj nás posúva zase o niečo ďalej. Vynasnažíme sa priniesť spoločnosti Epson pozitívny efekt vyplývajúci z koordinovaného poskytovania PR služieb na oboch trhoch,“ uviedol Martin Mazag, Managing Director PRime time. Roman Šmíd, Managing Director Bison & Rose, dodáva: „Sme radi za príležitosť, ktorá sa nám spoluprácou s firmou Epson ponúka, a to ďalej rozširovať naše know-how v oblasti komunikácie digitálnych technológií.“

Zdroj: er

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:49