StoryEditor

Respect APP má novú managing directorku a kreatívneho riaditeľa

09.09.2012, 11:16

Novou managing directorkou agentúry sa stala Katarína Adamkovičová. Na pozíciu kreatívneho riaditeľa nastúpil Mário Poór.

Katarína Adamkovičová nahradí Yolku Marcelu Udičovú - jednu zo zakladateľov agentúry Respect APP, ktorá odchádza na materskú dovolenku. Katarína pracovala v Slovak Telekome ako špecialistka na Korporátnu stratégiu, neskôr mala v agentúre Wiktor Leo Burnett na starosti značky Union, Orange, Philip Morris či Sony Ericsson. Ako výkonná riaditeľka viedla televíziu musiq1. V Respect APP menežovala značky Bramac, Slovnaft, či Nicolaus Extra Jemná Vodka.

Mário Poór bol Art Directorom roka 2010 (podľa Stratégií) a je spoluatorom najoceňovanejšej slovenskej reklamy Odkazy pre T-Mobile, ktorá získala ocenenia na súťažiach Epica, Eurobest, Golden Hammer, Cristal a iných. Je taktiež držiteľom niekoľkých Zlatých klincov. Po odchode z agentúry MUW Saatchi&Saatchi pracoval ako kreatívny riaditeľ v Mark BBDO.

Respect APP je členom Rady pre reklamu a Klubu reklamných agentúr Slovenska, v ktorom bude Yolka Marcela Udičová naďalej členkou Dozornej rady. Ďalší dvaja zakladatelia Respect APP, Ondrej Štefánik a Róbert Slovák budú aktívne plniť povinnosti majiteľov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 01:26