StoryEditor

Športová značka prekvapuje ďalšou reklamou

25.08.2015, 09:56
Po reklame s modelkou prichádza Under Armour s takto výpravnou reklamou.

Po canneskom úspechu a získaní Grand Prix v Cyber je tu Under Armour s ďalšou reklamou. Tú predstavil včera večer svojim fanúšikom na Facebooku

Reklama síce začína detailnými zábermi na športovcov, no končí úchvatnou veľkovýpravnou exekúciou, ktorá vás nenechá na pokoji. Ukazuje zástupy športovcov, ktorí naraz vykonávajú tú istú činnosť. Baleríny sa naraz ukláňajú, basketbalisti driblujú s loptou a golfisti odpaľujú loptičky tak, že máte chuť sa uhnúť. Na záver sa však dostávame k celej podstate športu - všetka sila je v jednotlivcovi. A tu je výsledok kampane "Rule yourself. I will". 

 

Na pripomenutie, Droga5, ktorá sa o značku Under Armour stará, si v Cannes na pódium prišla po najvyššie ocenenie práve za túto reklamu pre Under Armour. Úcinkuje v nej modelka, ktorá vystupuje ako športovkyňa - boxerka. Na vreci si vybíja zlosť za všetky negatívne komentáre, ktoré jej kedy (ne)fanúšikovia zanechali na sociálnych sieťach. Nachádza sa pritom v posilňovni, na stene ktorej sú tieto komentáre napísané. Pri každom údere do vreca však miznú. Kampaň sprevádzal claim: I will what I want. 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:57