StoryEditor

Spoznajte legendu medzi pivami tak, ako nikdy predtým

16.10.2013, 12:22
Pilsner Urquell prináša mobilnú aplikáciu, ktorá dokáže rozoznať, aké čerstvé pivo máte pred sebou na stole.

Hlavnou funkciou novej mobilnej aplikácie Spoznaj svoj Pilsner je skener. Ten stačí namieriť na pohár piva a aplikácia rozpozná, či ide o čapovaný nepasterizovaný Pilsner Urquell z tanku a to, aký je čerstvý. V prípade, že je výsledok negatívny, ponúkne užívateľovi navigáciu do najbližšieho podniku, kde sa nepasterizovaný Pilsner čapuje.

"Neustále dbáme na udržiavanie najvyššej kvality a sme hrdí, že aj Slováci si môžu vychutnaťnepasterizovanú Plzeň tak, ako keby boli priamo v pivovare. Lebo tak chutí pivo. Práve pre nich je tu nová mobilná aplikácia Spoznaj svoj Pilsner“, povedal Ján Vrbičan Brand Manager Pilsner Urquell.

Aplikáciu Spoznaj svoj Pilsner vytvorila agentúra Triad Advertising. „Našou úlohou bolo pomôcť ľuďom uvedomiť si čerstvosť nepasterizovaného Pilsneru. Preto sme vytvorili aplikáciu, ktorá dokáže detekovať nepasterizovaný Pilsner Urquell a určí jeho čerstvosť s presnosťou na dni,“ hovorí Jaro Zacko, kreatívny riaditeľ Triad Advertising.
 

Ďalšia funkcia aplikácie ponúka možnosť pozrieť si proces varenia piva priamo v pube. Stačí nasnímať špeciálne podpivníky a prostredníctvom rozšírenej reality sa pred očami užívateľa rozbehne animovaný proces výroby. Varenie nepasterizovaného Pilsneru a jeho dovoz až do pubu je rozdelený do štyroch kapitol, ktoré si možno pozrieť nasnímaním štyroch podpivníkov z limitovanej edície. Ďalšími súčasťami aplikácie je aj mapa podnikov a súťaž Pivná cesta, v ktorej sa môže každý užívateľ pokúsiť získať vstupenku do plzenského pivovaru. Spoznaj svoj Pilsner je vytvorený pre iOS aj pre Android a je súčasťou celkovej komunikácie nepasterizovaného piva Pilsner Urquell z tanku.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 02:51