StoryEditor

Študenti bodovali v medzinárodnej reklamnej súťaži

24.03.2016, 07:15
Z medzinárodnej súťaže študentskej reklamnej tvorby Cirkulátor 2015 si odniesli študenti FM PEVŠ dve ceny.

Na medzinárodnej súťaži študentskej reklamnej tvorby Cirkulátor 2015 získali študenti Fakulty masmédií PEVŠ vysoké ocenenia dvoch autorských reklamných spotov.

 

Súťaž sa konala na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre 15. marca 2016. V kategórii Audiovizuálna reklama boli do finále nominované dve práce z Fakulty masmédií PEVŠ. Shortlist získal jeden z reklamných spotov prezentujúcich Fakultu masmédií nazvaný Zamiluj sa do našej techniky - rozhlasové štúdio, ktorý vytvorili študenti v rámci predmetu Mediálna prax v réžii Romana Naništu a Tomáša Mavrova. Bol ocenený 2. miestom.

 

Reklamný spot prezentujúci Fakultu psychológie Spoznaj ľudskú myseľ vytvorili študenti 2. ročníka v rámci predmetu Reklamná tvorba v réžii Michala Konca. Umiestnil sa na 3. mieste (1. miesto nebolo udelené).

 

Pedagogička Mgr. Mgr. art. Jana Žjak, PhD. sa k úspechu svojich zverencov vyjadrila s uznaním. „TV spoty a online spoty našich  študentov bavia a som rada, že ich prácu ocenila aj odborná komisia. Každý krok od zadania po zverejnenie (resp. po prebratie ceny) je pre študentov a nás pedagógov nová skúsenosť. Študenti si prechádzajú celým reťazcom činností , aby pochopili, ako môže byť táto práca náročná. Dôležité je, že sa nevzdávajú, kým produkt nie je perfektný. Som na nich hrdá!“

 


Selfie študentov, ktorí sa podieľali na videách autorsky a účinkovaním: Michal Konc, Juraj Pivovárči, Simona Hahnová a Tomáš Mavrov.


 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 00:41