StoryEditor

Takto vyzerá prvý promo tweet na Slovensku

02.03.2015, 12:35
Je od O2, operátor sa stal prvým slovenským inzerentom na Twitteri.

Týždeň po ohlásení predaja reklamy na Slovensku sa na Twitteri objavil prvý promoted tweet od slovenského inzerenta - je ním operátor O2, uvádza vo svojej tlačovej správe. A takto vyzeral:

 

"Napriek tomu, že benchmarky nepoznáme, reklamu na Twitteri sme jednoducho museli vyskúšať. Tak ako prinášame inovácie pre našich zákazníkov, sami radi skúšame a experimentujeme s novými možnosťami," hovorí Tomáš Holetz, social media manager O2. O tom, že ide o novinku na slovenskej Twitter scéne svedčí aj znenie O2 tweetu: "Toto je test." O online komunikáciu O2 sa stará TRIAD Advertising.

V súčasnosti Twitter oficiálne neposkytuje informáciu o počte aktívnych používateľov na Slovensku, rovnako nie je známa ani výkonnosť ponúkaných reklamných formátov. Na efektivitu reklamy na Twitteri si teda budeme musieť ešte počkať. Slovensko sa však nedávno zaradilo medzi krajiny, v ktorých Twitter umožnil predaj reklamy.   

Umiestňovať reklamné formáty na Twitteri je možné prostredníctvom spoločnoti Httpool, ktorá je výhradným zastupiteľom sociálne siete Twitter pre Slovensko a ďalšie krajiny. 

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:45