StoryEditor

Tender Pernod Ricard: Súťažili o dve značky, vyhrali sedem

09.11.2015, 14:10
TRIAD Advertising vyhral tender Pernod Ricard. Spoločnosť chcela komunikáciu pre dve značky, po prezentácii zverili agentúre ďalších päť. A takto im to oznámili.

TRIAD Advertising vyhral tender Pernod Ricard. Spoločnosť chcela komunikáciu pre dve značky, po prezentácii zverili agentúre ďalších päť. A takto im to oznámili.

Pernod Ricard si vyberal agentúru, ktorá by zastrešila dve značky z portfólia - Absolut vodky a whiskey Jameson. Víťazom sa stala agentúra Triad Advertising. 

Riešenie a prezentácia agentúry však zástupcov Pernod Ricard zaujala natoľko, že agentúre zverila ďalších päť netendrovaných značiek. Dokopy sa bude Triad starať o sedem značiek - o Absolut vodku, Becherovku, Jameson, Chivas Regal, Ballantines, Havana Club a o prémiový rad alkoholov, zložený z viacerých značiek pod názvom Premium Spirits.

Martin Woska, strategický riaditeľ v agentúre, hovorí: „Vyhrať tender pre agentúru je vždy veľká vec – tender Pernod Ricard však bol v niečom rozhodne unikátny. Málokedy sa agentúram stáva, že sa im podarí riešeniami v tendri zaujať do takej miery, že dostanú zadania aj na ďalšie, netendrované značky. Pri Pernod Ricard sa nám to podarilo a máme úprimnú radosť, že došlo k takejto úplnej zhode pri pohľadoch na to, akým smerom by sa mala online komunikácia značiek Pernod Ricard uberať. Ešte väčšiu radosť mám tiež z toho, že sme si veľmi porozumeli z ľudskej stránky – svedčí o tom aj spôsob, akým nám oznámili naše víťazstvo ."

A takto zástupcovia Pernod Ricard oznámili agentúre víťazstvo:

Veronika Wimmerová, riaditeľka marketingu Pernod Ricard, povedala pre Stratégie: "Oblasť digitálu je v našej stratégii z roka na rok významnejšia, čo ale súvisí so všeobecnými zmenami v médiách ako takých. Preto sme na tender kládli veľký dôraz a chceli sme získať toho najlepšieho možného partnera. Triad nás svojím riešením i teamovou energiou presvedčil, že naše značky budú v dobrých rukách. Sme však na začiatku, ale už teraz sa tešíme na nové projekty a riešenia, ktoré sa z našej spolupráce narodia."

Prácu TRIAD Advertising už možno aktuálne vidieť pri správe Facebook profilov pre všetky menované značky, pri niektorých komunikácia prebieha aj na Instagrame. Ďalšie kampane budú nasledovať onedlho.

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. jún 2024 11:34