StoryEditor

V AXE reklame bude Majk Spirit učiť decentnosti

21.05.2015, 09:00
Najnovšia online kampaň AXE bude baviť sériou videí. Dočkáme sa aj návodu, ako baliť ženy.

AXE prichádza s online kampaňou. Vystúpi v nej Majk Spirit so Starkym - dvojica, ktorá bude baviť sériou videí na Youtube a Facebooku.

Vo videách bude Majk Spirit vystupovať ako postava, ktorá nás naučí decentnosti. Pričom bude robiť všetko to, čo bežne mladí dnes robia - selfies, fotenie jedla či balenie žien. Majk nás to však naučí robiť s decentnosťou. Pomôcť mu má v tom Starky, ktorého bude k decentnosti viesť.

Za kampaňou stojí Zaraguza.

Od včera je vonku prvé uvádzacie video z kampane, pozrite si ho:

AXE už pred časom začala komunikovať jemnosť a decentnosť. V online videách hovorila, že ak chceme zaujať v dnešnom ukričanom svete, máme to povedať s pokojom. Vidieť ste mohli video, v ktorom mladá žena prechádza pomedzi všetko, čo sa na nás v dnešnom svete valí - peniaze, fotografi, ľahko odeté ženy, zlaté náhrdelníky... Až na konci stojí mladý nenápadný muž.

Najnovšími videami s Majkom Spiritom bude značka pokračovať v začatej kampani Menej je niekedy viac.

Axe ste mohli poznať z predošlých kampaní so ženskými anjelmi. Reklamy boli naopak známe tým, že ukazovali, že sprejovať sa máme do tvaru veľkého Z.

Uvidíme, čo nová premisa, ktorá hovorí používať produkt jemne a decentne, prinesie. Podobnú stratégiu razia pivné značky, ktoré vo svojich kampaniach umiestňujú označenie "Pite s rozumom" či "Pite rozumne" či napríklad Zuno banka, ktorá odštartovala so sloganom "Less bank, more life".

O Majk Spiritovi je známe, že si účinkovanie v reklame dôkladne vyberá. Vidieť ste ho však mohli už aj v reklame na Hyundai v roku 2013, ktorú pripravila agentúra Creo Young & Rubicam. V nej využila názov spevákovej skladby Všetky oči na mne.

V najnovšie online kampani AXE tiež možno vidieť istú paralelu medzi témami, ktoré budú videá rozoberať a témami, ktoré sa objavili v novom albume Majka Spirita.

Viac o kampani zisťujeme.

Čítajte tiež:

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:38