StoryEditor

Velkopopovický Kozel má kampaň: Dnešok je Deň Starých Parťákov

25.09.2014, 13:40
Online kampaň na oslavu priateľstva pripravila agentúra TRIAD Advertising.

Velkopopovický Kozel vyhlásil dnešný deň za Deň Starých Parťákov a upozorňuje na to, že starú partiu by sme nemali zanedbávať. „V pravej partii máš vždy svoje miesto.“ „Mali by sme sa stretávať častejšie.“ „Pozvi na pivo parťáka, ktorého si sto rokov nevidel.“ To sú hlavné posolstvá kampane, ktorá sa snaží o parťácky reunion a stretnutia ľudí, ktorí si boli kedysi veľmi blízky, ale okolnosti ich odlúčili.

Martin Škopek, brand manager značky Velkopopovický Kozel: „Priateľstvo je základnou hodnotou, ktorú naša značka uznáva. Vážime si ju natoľko, že sme sa rozhodli spolu s TRIAD Advertising zrealizovať kampaň, ktorá bude pravou oslavou priateľstva – preto vyhlasujeme 25. september za Deň Starých Parťákov. Budeme však veľmi radi, ak by sa podarilo spraviť z akéhokoľvek štvrtku v mesiaci deň, kedy spoločne zájdeme na pivo a vypneme od každodenného stresu a trochu ujdeme povinnostiam. “

TRIAD Advertising preto pre Kozel pripravil Facebook aplikáciu, ktorá vďaka špeciálnemu algoritmu vyhodnotí, s ktorými priateľmi ste sa dlho nevideli a zároveň vás pošťuchne, aby ste sa s nimi stretli osobne - ponúknutím kupónu na Kozlov pre partiu zadarmo.

Mám úprimnú radosť, že Velkopopovický Kozel ako jediný pivný brand upozorňuje na udržiavanie osobného kontaktu a priateľstiev medzi ľuďmi a skutočne nabáda partie, aby sa spoločne stretávali. Po minuloročnej letnej kampani a veľkom úspechu mobilných aplikácii Buď Parťák a Na Kozla! je naša nová aplikácia Kto je tvoj starý parťák? ďalšou v rade “proparťáckych” aktivít, ktoré všetky doteraz smerovali k vytvoreniu sviatku priateľstva. Deň starých Parťákov je preto len akýmsi prirodzeným vyvrcholením týchto spoločných predchádzajúcich kampaní.”, hovorí Matúš Kollár, account manager z TRIAD Advertising.

Deň Starých Parťákov pokračuje aj 2. a 9. októbra.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:36