Willmark
StoryEditor

Willmark oslavuje 15 rokov na trhu

18.12.2014, 15:45
Výročie si pripomína aj reklamnou kampaňou.

Veľkoplošná tlačiareň Willmark pôsobí v segmente veľkoformátovej tlače od roku 1999. Počas svojho 15-ročného pôsobenia na trhu vstúpil Willmark okrem Slovenska aj na zahraničné trhy okolitých krajín, keď od roku 2007 postupne otvoril pobočky v Maďarsku, v Českej republike a v Rakúsku. Willmark sa tak etabloval ako úspešná medzinárodná tlačiareň.

Tlačoviny vyrobené vo Willmarku - billboardy, plagáty, citylighty, bannery a PVC plachty, bigboardynálepky a samolepky, tvarované tabule alebo roll-upy - tak vidno nielen v SR, ale aj v uliciach, na veľtrhoch či v nákupných centrách v Budapešti, Viedni, Prahe a iných mestách vzdialených aj stovky km od výrobnej haly v Bratislave. Rekordérom v tejto oblasti je projekt spred pár rokov, kedy Willmark posielal svoju produkciu až do New Yorku.

Willmark tiež pravidelne do svojej výrobnej haly v Bratislave prinášal na tú dobu priekopnícke tlačové technológie, ako sú stroje Scitex XL Jet (šírka tlače 5m), najrýchlejšie tlačiarne na svete HP Turbo Jet, flatbet UV tlačiareň Durst, najnovšie UV efi Vutek a iné.

Výročie 15 rokov na trhu si Willmark pripomína aj imidžovou reklamnou kampaňou (TV, print, web, emailing, iné). Všetky novinky nájdete na www.willmark.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:02