StoryEditor

Allianz – Slovenská poisťovňa opäť zvíťazila, je najlepším poisťovateľom vozidiel na Slovensku

23.10.2015, 13:24
Predstavitelia Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve (SASP) počas 10. ročníka ankety SIBAF (Slovak Insurance Broker and Agent Forum) oceňovali najlepšie poisťovne na slovenskom trhu. Včerajší večer opäť potvrdil, že najlepším partnerom motoristov na slovenských cestách je Allianz – SP.

Konferenciu ukončil slávnostný galavečer, na ktorom organizátori vyhlásili víťazov ankety o najlepšiu poisťovňu roka v dvoch kategóriách. Allianz – Slovenská poisťovňa získala prvé miesto v kategórii poistenia vozidiel a druhé miesto v poistení priemyselných a podnikateľských rizík. „Veľmi si ocenenia vážime. Sú zároveň aj prísľubom pre klientov, že naše produkty a služby budú naďalej vysokokvalitné,“ hovorí riaditeľ odboru firemných klientov v Allianz – SP Tomáš Potúček, ktorý cenu preberal. Ocenenia udelil tím profesionálnych sprostredkovateľov postenia, pri rozhodovaní brali do úvahy viaceré podnety a dlhoročné skúsenosti z poistného trhu.

Cieľom každého motoristu je zvoliť si vhodné a spoľahlivé poistenie svojho vozidla. V Allianz – Slovenskej poisťovni má svoje auto poistené každý tretí Slovák. V nepríjemnej situácii, akou je napríklad dopravná nehoda, sa klienti môžu spoľahnúť na širokú sieť viac ako 600 slovenských autorizovaných servisov.

Zdroj: Allianz-Slovenská poisťovňa

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 17:28