StoryEditor

AshleyMadison.com má už 500 000 užívateľských návštev po tichom spustení webových portálov na neveru v ČR a SR

22.07.2014, 11:06

V predvečer návštevy vedúcich pracovníkov z centrály AshleyMadison.com v Kanade, ktorí zavítajú do Prahy a Bratislavy za účelom mediálneho turné k oficiálnemu uvedeniu činnosti spoločnosti v Českej a Slovenskej republike, by sme radi informovali o nasledovnom: iba po dvoch týždňoch od „tichého“ spustenia dvoch webových portálov www.ashleymadison.cz a www.ashleymadison.sk získali oba tieto portály viac ako 500 000 užívateľských návštev, číslo, ktoré sa v tak krátkom čase stalo pre spoločnosť rekordným. Celosvetovo, len za posledné tri mesiace narástol počet užívateľov z 26 miliónov na 27.1 miliónov.

AshleyMadison.com svoju motiváciu stavia na fakte, že spustenie činnosti v Českej a Slovenskej republike bude naväzovať na úspešné štarty v Izraeli - kde internetové stránky spoločnosti zhliadlo viac než 1.2 miliónov návštevníkov, čo je takmer 20% populácie - a Poľsku, kde bola činnosť spustená pred dvoma týždňami.

Obe krajiny navštívi globálny hovorca AshleyMadison.com, pán Christoph Kraemer, ktorý stojí za spustením portálu v Talianksu a stál za lokálnou billboardovou kampaňou, na ktorej boli zobrazené tri významné osobnosti, a to španielsky kráľ Juana Carlose, princ Charlese a Bill Clinton so sloganom: „Čo spája túto “Šľachtu”? Mali využiť služby AshleyMadison.com”. 

Spoločnosť údajne zvažuje obdobne kontroverzné kampane v Čechách i na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:47