Veronika Velez-Zuzulová
StoryEditor

Bezpečnosť za volantom aj s Veronikou Velez-Zuzulovou

01.04.2015, 10:13
UNIQA poisťovňa pokračuje v kampani Myslite UNIQA. Poisťovňa už niekoľko rokov spolupracuje s najúspešnejšou reprezentantkou v alpskom lyžovaní Veronikou Velez-Zuzulovou, ktorá v atraktívnych videách poukazuje na bezpečnosť za volantom.

Už od začiatku sa kampaň Myslite UNIQA orientuje výhradne na ľudí, pričom ponecháva osobitý priestor k zamysleniu sa, čo je pre každého dôležité, čo urobiť, aby bol život lepší a šťastnejší. Jarná kampaň v sebe nesie všetky hodnoty z jesene, pričom sa snaží upriamiť pozornosť na bezpečnosť za volantom. Verejnosti sa predstaví pod mottom: Myslite na to, že za volantom záleží na okamihoch.

Aktuálnu kampaň podporila aj najúspešnejšia slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová, s ktorou poisťovňa spolupracuje nepretržite už jedno desaťročie. Z posledného spoločného počinu vznikli štyri krátke videá, ktoré približujú chvíle pred cestou a kľúčové momenty za volantom v prepojení na Veroniku na zasnežených svahoch.

„UNIQA poisťovňa prišla so skvelým nápadom ako apelovať na bezpečnosť za volantom. Jednoducho a zároveň edukatívne oslovuje vodičov každého veku. Nezáleží na počte prejdených kilometrov, či skúsenostiach vodiča, pred cestou si treba vždy skontrolovať základné veci. Podobne ako to robím ja pred štartom na svahu – okrem koncentrácie na trať si kompletne skontrolujem svoju výstroj,“ hovorí Veronika Velez-Zuzulová.

Netradičná kampaň so špeciálnym písmom sa predstaví aj netradičným, ale zároveň originálnym spôsobom. Každý víkend po Veľkej noci budú „bezpečnostné“ UNIQA hliadky na vybraných čerpacích staniciach popri diaľničných úsekoch ciest. V každej UNIQA hliadke bude mechanik, ktorý skontroluje brzdovú kvapalinu, vodu v ostrekovačoch či tlak v pneumatikách. Dĺžka akcie je jeden mesiac so začiatkom v piatok po Veľkej noci 10. apríla 2015 a koncom v nedeľu 03. mája 2015.

 

Zdroj: UNIQA poisťovňa

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:33