Denník Nový Čas Nedeľa oslavuje 10. výročie
StoryEditor

Denník Nový Čas Nedeľa oslavuje 10. výročie! Pre čitateľov pripravil unikátnu prílohu

09.10.2015, 13:59
Prvé číslo jediných nedeľných novín na slovenskom trhu vyšlo presne 9. októbra 2005.
Pred desiatimi rokmi sa zrodil zámer vydavateľa denníka Nový Čas ponúkať čitateľom najčítanejšie noviny aj v nedeľu.
„Bol to smelý počin. Na Slovensku takéto niečo nemalo tradíciu. Rýchlo sa však ukázalo, že čitatelia Nového Času si radi doprajú zábavu a aktuálne informácie aj vo sviatočný deň,“ uviedol vedúci redaktor nedeľného vydania Andrej Ďuríček.
 
Prvé číslo Nového Času Nedeľa vyšlo 9. októbra 2005. Na titulnej strane dominovala vtedajšia „megahviezda“ Desperado z reality show VyVolení. Nový Čas Nedeľa tak už desať rokov ponúka čitateľom každú nedeľu šikovne zostavený a mimoriadne príťažlivý publicistický obsah v podobe ekluzívnych rozhovorov so známymi ľuďmi, silné príbehy, zaujímavosti z vedy a z techniky či reportáže z celého Slovenska.
 
K desiatemu jubileu a ako poďakovanie čitateľom za dlhoročnú vernosť pripravila redakcia špeciálnu narodeninovú prílohu k číslu Nový Čas Nedeľa, ktoré vyjde 10. 11. 2015. Čitateľom v narodeninovej prílohe už túto nedeľu ponúkne výber najlepších celebritných článkov, aké kedy nedeľník uverejnil.
 
„Ďakujem čitateľom za ich úprimnú priazeň a spolu s redakciou sa tešíme na ďalších minimálne desať rokov. Aj po rokoch stojí za to prečítať si ich. A nezabudnite, že Nový Čas Nedeľa sú jediné noviny, ktoré vychádzajú v nedeľu!“ dodala šéfredaktorka Nového Času aj nedeľného vydania Júlia Kováčová. 
 

Zdroj: TS

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 21:03