StoryEditor

Do Bratislavy prichádza CINEMAX

26.05.2015, 11:22
Najväčšia slovenská sieť multikín CINEMAX otvára svoju vlajkovú loď v Bory Mall.

Nové multikino, ktoré spoločnosť CINEMAX, najväčší prevádzkovateľ kín v SR, otvára v nákupnom centre Bory Mall  už 11. júna, bude mať hneď niekoľko naj. Bude najmodernejšie i najkomfortnejšie. „Na návštevníkov čaká 12 kinosál vrátane najväčšej IMAX sály s kapacitou až 476 miest na sedenie,“ prezradil Tomáš Drobný, výkonný riaditeľ siete multikín CINEMAX. Spoločnosť zároveň ukončí monopol doteraz jediného kinooperátora v Bratislave.

Očakávané otvorenie nového multikina v Bratislave prinesie niekoľko, na Slovensku doteraz nevídaných noviniek. Špičkovú techniku, viac komfortu, pohyblivé kreslá i VIP zónu. „Sme presvedčení, že Bratislavčania, ale aj obyvatelia spádovej oblasti zo Záhoria, ocenia blízkosť a dostupnosť kina. Zároveň sme radi, že môžeme návštevníkom nášho centra opäť ponúknuť jedinečnú pridanú hodnotu,“ uviedol riaditeľ nákupného centra Bory Mall, Milan Klégr.

Multikiná CINEMAX sa v Bratislave predstavia pod novým logom. „Do Bory Mall prichádzame v novom šate, ktorý je moderný a svieži. Zároveň tak odštartujeme rebranding aj v ďalších multikinách CINEMAX na Slovensku,“ podotkol Drobný.

IMAX  je zážitkom
Pozrieť si filmový trhák v nadrozmernej kinosále prinesie filmovým nadšencom ohromujúci zážitok, ktorý sa nedá s ničím porovnať. Technológia IMAX Experience začína už samotnou produkciou filmu vďaka použitiu špeciálnej techniky. Plátno v tejto obrovskej sále má gigantické rozmery, ktoré návštevníkom umožnia využiť svoje periférne videnie naplno, až budú mať pocit, že sú súčasťou deja.  Nie je to však len o plátne. O skutočný zážitok a komplexné vnímanie deja sa postará aj špeciálny dizajn sály, umiestnenie sedadiel, zakrivenie plátna či samotná produkcia a ozvučenie. „Sme presvedčení, že táto najmodernejšia technológia a skvelý zážitok z filmu priláka divákov z celého Slovenska,“ dodal výkonný riaditeľ spoločnosti CINEMAX.

Pohyblivé kreslá D-BOX
Širokospektrálny zážitok prináša aj ďalšia novinka - systém pohyblivých kresiel, známy ako D-BOX. Je jedným z najlepších na svete, a to najmä vďaka priamej komunikácii s filmovými štúdiami. Spoločne totiž pripravujú mix každého D-BOX filmu tak, aby sa pohyb sedadiel štvrtého rozmeru dokonale zladil s obrazom na plátne i zvukom z reproduktorov.

Špičková technika
Najmodernejšia premietacia a zvuková technika sú samozrejmosťou, ktorá nesmie chýbať. 4K projekcia s dvojnásobným počtom pixelov na plátne, oproti bežnému štandardu, zabezpečí ešte lepší obraz a spolu s najlepším zvukovým systémom na svete DOLBY ATMOS vtiahne divákov do deja tak, ako nikdy predtým.

Viac komfortu
Aj sedenie v novom multikine bude iné než to, na aké boli návštevníci kín doteraz zvyknutí. Väčší priestor pre nohy zabezpečí výnimočný komfort pre diváka. Pre tých, ktorí ho chcú ešte viac, kino umožní využiť miesta Premium Plus. Tie zaručujú priestor navyše, aj vlastnú lakťovú opierku.
Pre ešte náročnejšiu klientelu pripravilo nové multikino CINEMAX VIP LOUNGE. Jeho súčasťou bude samostatná pokladňa, samostatný vstup a najmä extra pohodlné kreslo s obrovským priestorom, až o 90 cm väčším ako v bežných kinách. Samozrejmosťou bude aj možnosť objednania občerstvenia prostredníctvom tabletu, ktorý budú mať VIP zákazníci hneď poruke, samozrejme s donáškou. No a keďže ide o špeciálnu starostlivosť, chýbať nemôže ani VIP kaviareň.

 

Zdroj: TS

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:03