StoryEditor

Dostali ste sa už na cover Wiktor Leo Burnett?

22.04.2014, 18:07

U Wiktora sa chcú všetkým fanúšikom poďakovať za ich priazeň a lajky. A tak sa meno a fotka každého nového fanúšika dostane na cover a „ošéfuje“ si tak pre seba celú fanpage do momentu, kedy pribudne ďalší nový fanúšik.

Ide o vôbec prvý facebookový cover na svete, ktorý sa automaticky, bez použitia aplikácie, zmení pri každom novom fanúšikovi. Všetko, čo treba urobiť, je lajkovať fanpage Wiktor Leo Burnett.
Spolu je nachystaných 13 templatov, ktoré systém náhodne obmieňa, aby niekto nešpekuloval a nečakal iba na Cannes Lions :) Aby Wiktor nespamoval, nezobrazujú sa zmeny coveru na užívateľovom feede.

Prostredníctvom tejto ďakovačky agentúra zároveň promuje svoje kreatívne úspechy na najvýznamnejších reklamných festivaloch – Cannes Lions, Eurobest, Epica, Agentúra roka, Zlatý klinec a spája tak svojich fanúšikov aj s týmito oceneniami. 

„Cieľom kampane je ukázať nový spôsob práce s fanúšikmi a v neposlednom rade šíriť image najúspešnejšej slovenskej reklamnej agentúry,“ uviedol Andrej Hlavačka, Head of Digital Production, Wiktor Leo Burnett.

Zdroj: Wiktor Leo Burnett

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 19:44