StoryEditor

Europa 2 nasadzuje novú zvukovú grafiku

03.09.2015, 11:49

Rádio Europa 2 pravidelne obnovuje zvukovú grafiku. Od 1. septembra pribudne sada úplne nových jinglov.

Poslucháči a fanúšikovia Europy 2 dostali len prednedávnom možnosť stiahnuť si úplne novú mobilnú  aplikáciu s vynovenými funkciami a dizajnom a následne teraz si budú mȏcť vychutnať aj nový zvukový obal. Ten pozostáva z inovovaných jinglov, sweeprov, predelov a podmazov spravodajstva, dopravného servisu a počasia. Nové jingle sú zvukovo maXXimálne aktuálne a ladia ku zvuku súčasnej hudobnej produkcie, ktorá dominuje v playlistoch Europy 2. V éteri ich bude možné zaevidovať od 1. septembra.

Riaditeľka rádia Jitka Fürst: „Keďže sme svieže, dynamické a moderné rádio pre mladých poslucháčov,  sada úplne nových jinglov a podmazov s aktuálnym zvukom a nová moderná mobilná aplikácia ladí lepšie s filozofiou a zameraním rádia.“

Zvukovú grafiku, tak ako aj novú appku pripravili pre Europu 2 už štandardne kolegovia z českej sesterskej stanice - Evropy 2.  Staničným hlasom ostáva naďalej Martin Kaprálik.

Europa 2 je aktuálne komerčnou štvorkou na trhu s počúvanosťou takmer 720 tisíc poslucháčov týždenne. Je synonymom zábavy, najnovšej hudby a na poli sociálnych sietí je na slovenskom trhu jednotkou. www.europa2.sk.

Zdroj: Europa 2

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:43