StoryEditor

HBO GO rastie a je najpoužívanejšou VOD službou na Slovensku a v Česku

26.08.2015, 16:20

Tisíce hodín filmov a seriálov. Neobmedzený prístup odkiaľkoľvek s internetovým pripojením. Hollywoodske blockbustery, originálna produkcia HBO, koncerty a tie najlepšie seriály - to všetko nájdete v rozsiahlej online videotéke, ktorú môžete mať kedykoľvek a kdekoľvek, a to bez ďalších poplatkov a požičiavania. VOD (video on demand) služba HBO GO sa od svojho vzniku neustále rozvíja, a to najmä v poslednom roku, keď došlo k veľkému nárastu validných registrovaných používateľov. Tých má služba k aktuálnemu dátumu 26 tisíc. Práve toto číslo z nej robí najpoužívanejšiu VOD službu na Slovensku a v Čechách.

HBO GO je možné sledovať na širokej škále rôznych zariadení, ktoré majú prístup k internetu - na Smart TV, ktoré v posledných rokoch zaznamenali veľký nárast počtu pripojení a času stráveného sledovaním HBO GO, na počítači alebo smartfóne. Pokiaľ nevlastníte Smart TV s aplikáciou, ďalší pohodlný spôsob, ako dostať HBO GO z vybraného zariadenia na televízor, je prostredníctvom Google Chromecast alebo Apple AirPlay.

Daniel Klička, Country manager HBO Europe s.r.o., k tomu dodáva: "HBO GO je najpoužívanejšia služba v rámci VOD ponuky na slovenskom a českom trhu. Sme samozrejme veľmi radi, že vďaka ďalším novinkám, ako je podpora Google Chromecast alebo Apple AirPlay, uľahčíme našim predplatiteľom sledovanie HBO GO."

Používatelia každodenne sledujú neustále sa rozširujúcu ponuku najnovších filmov a seriálov. Nájdete tu aj najpopulárnejšie tituly súčasnosti - Hra o tróny alebo Temný prípad. Oba seriály zároveň patria medzi najsledovanejšie na HBO GO, ktoré každú sezónu oslovia dvojnásobný počet divákov. Najsledovanejšie seriály na HBO GO dopĺňa Až po uši - seriál z originálnej českej produkcie, ktorý sa zároveň stal divácky najúspešnejším titulom v histórii vysielania HBO.

HBO GO je k dispozícii pre všetkých predplatiteľov televíznych staníc HBO, a to u vybraných operátorov, ktorých zoznam pre Slovensko nájdete tu: http://www.hbogo.sk/pages/operators.aspx.

Zdroj: Top of Mind

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:40