StoryEditor

Hej.sk spúšťa aj tohto roku osvedčenú službu Vianočné darčeky bez obáv

24.11.2014, 14:28

Popredný slovenský internetový predajca Hej.sk zavádza aj tohto roku predvianočnú službu Vianočné darčeky bez obáv – možnosť výmeny vianočného darčeka, ktorým sa zákazníci netrafili do vkusu obdarovaného.

Služba s príznačným názvom Vianočné darčeky bez obáv platí pre všetok tovar kúpený na Hej.sk od 18. novembra až do 25. decembra. Na výmenu tovaru majú pritom zákazníci dosť času až do 9. januára 2015. Tovar však nesmie byť rozbalený a zákazníci ho musia vrátiť aj s faktúrou, ktorá preukáže, že bol skutočne nakúpený na Hej.sk. „V minulom aj predminulom roku sa nám táto služba veľmi osvedčila, a preto sa k nej vraciame aj tohto roku,“ uviedol Michal Vala, prevádzkový riaditeľ Hej.sk, a dodal: „Aj keď vo výsledku zákazníci možnosť výmeny tovaru takmer nevyužili, mali pri nákupoch pocit bezpečia a istotu, že svojim blízkym darujú skutočne to, čo ich poteší.“

Nadštandardné služby sú pre internetový portál Hej.sk doslova príslovečné. Ako jeden z mála obchodníkov ponúka napríklad možnosť osobného odberu tovaru vo vlastných showroomoch Hejhouse zadarmo. Zákazníci si môžu tovar osobne vyzdvihovať aj na 1447 pobočkách Slovenskej pošty.

„Služba Vianočné darčeky bez obáv je bezplatná, zákazníci musia len dodržať stanovenú lehotu a nerozbalený tovar dodať do niektorej z našich predajní Hejhouse, ktoré sa nachádzajú v Bratislave, Zvolene a Žiline,“ vysvetlil Michal Vala.

Všetky podmienky tejto populárnej akcie sú podrobne vysvetlené na stránkach Hej.sk.

Z veľkého predvianočného prieskumu, ktorý v mesiaci október zrealizoval nákupný portál Hej.sk, vypýva, že viac ako polovica oslovených Slovákov by si priala nájsť pod vianočným stromčekom elektroniku, tretina oblečenie, kozmetiku alebo športové vybavenie a necelá štvrtina knihu alebo iný kultúrny zážitok. Iba zhruba jedného zo sto obdarovaných potešia ako vianočný darček potraviny a nápoje.

Zdroj: PRCOM

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 13:09