StoryEditor

Hlavné filmové premiéry v júni

25.05.2015, 14:01

V multiplexoch Cinema City pripravujeme pre divákov aj na jún bohatú ponuku filmových premiér. Vo formáte 3D predstavíme dva tituly, ktoré oslovia rodiny s deťmi, ale aj fanúšikov výpravných dobrodružných trilerov. Premiéru bude mať aj mimoriadne atraktívna vojnová dráma.

Inovatívna aatraktívna komunikácia prostredníctvom širokých možností kino-reklamy by nemala chýbať vžiadnom modernom marketingovom mixe. Nielen vďaka využitiu veľkoplošnej projekcie a špičkovému ozvučeniu, ale tiež s prispením širokých možností takzvaných off-screen kampaní ponúka kino-reklama jedinečnú možnosť oslovenia konkrétny ch cieľových skupín divákov. New Age Advertising pripraví na mieru zákazníka a produktu aj špeciálne projekty a profesionálnu realizáciu komunikácie, ktorú umožnia veľmi efektné moderné premietacie formáty. Obchodný tím New Age Advertising je vám k dispozícii a rád vás zoznámi so všetkými špecifikami a výhodami kino-reklamy.

„Na úvod mesiaca vstúpi na plátna kín výborne obsadená vojnová dráma Dieťa 44, nasledovaná o týždeň neskôr akčným trilerom Jurský svet, ktorý premietame aj vo formáte 3D,“ hovorí Alexandra Ivaničová, Media Sales Manažérka NAA Slovensko. „Rodinám s deťmi ponúkneme v druhej polovici mesiaca animovanú snímku Mimoni, ktorú bude tiež možné sledovať v 3D,“ doplňuje manažérka.

 

Dieťa 44

Premiéra: 4. 6. 2015

Lev Demidov je vojnový hrdina, jeho svedomitá práca pre sovietsku tajnú políciu mu zabezpečila postavenie, dobré bývanie pre seba i rodičov a krásnu ženu. Nikto si ale nemôže byť ničím istý. Demidov odmietne udať svoju ženu a je štátnou mocou zo dňa na deň degradovaný a poslaný do vyhnanstva. Tu narazí na vraždu, ktorá sa podobá inému prípadu, označeného za nehodu. So zničenou kariérou a životom začne hľadať sériového vraha. V stalinistickom Sovietskom zväze v 50. rokoch však niečo ako vražda oficiálne neexistuje, preto musí pátrať na vlastnú päsť a tajne proti vôli režimu. Ako vyšetrovanie pokračuje, rozsah rituálnych vrážd dostáva hrozivé rozmery. Aj keď akákoľvek pomoc hrozí zatknutím, získa nečakaného spojenca. Slučka sa postupne sťahuje nielen okolo vraha, ale aj okolo hlavných hrdinov.

Réžia: Daniel Espinosa
Hrajú: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Jason Clarke, Joel Kinnaman, Vincent Cassel

Cieľová skupina: širšia cieľová skupina dospelých divákov, muži i ženy

Oficiálny trailer TU
 

Jurský svet

Premiéra: 11. 6. 2015

Jurský park je najvýnosnejšou atrakciou na svete. Minulé problémy sú dávno zabudnuté a vedenie premýšľa, čím si zabezpečiť ešte väčšiu návštevnosť.Ich projekty sú úžasné, len by sa nemali vymknúť kontrole. Praveké jaštery z Jurského parku sa vracajú v novom filme v produkcii Stevena Spielberga.

Réžia: Colin Trevorrow
Hrajú: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake M. Johnson, Judy Greer, Katie McGrath, Vincent D'Onofrio, Nick Robinson

Cieľová skupina: veľkí aj malí fanúšikovia prehistorických monštier

Oficiálny trailer TU

 

Mimoni

Premiéra: 25. 6. 2015

Fíha! Zamysleli ste sa niekedy nad tím, prečo vlastne tí žltučkí a na zjedenie roztomilí Mimoni dobrovoľne slúžia Gruovi, zloduchovi s veľkým Z? Odpoveď prináša animovaná komédia Mimoni, ktorá ich konečne a predovšetkým zaslúžene stavia do hlavnej úlohy ich vlastného príbehu.

Réžia: Kyle Balda, Pierre Coffin
Hrajú (hlasy): Sandra Bullock, Pierre Coffin, Chris Renaud, Steve Carell, Jon Hamm, Hirojuki Sanada

Cieľová skupina: film pre deti i celú rodinu

Oficiálny trailer TU

 

V júli sa môžu diváci tešiť na komédiu Macík 2 s Markom Wahlbergom, ale aj na pokračovanie úspešnej a medzigeneračne obľúbenej ságy Terminátor, tentoraz s podtitulom Genisys. Tento výpravný akční triler bude premietaný aj v 3D. Ďalej v našich kinosálach ponúkneme akčné sci-fi Ant-Man a piate pokračovanie fenoménu Mission: Impossible – Národ grázlov. 

 

Zdroj: New Age Advertising - Cinema City

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 22:32