StoryEditor

Markíza už aj chutí! Prichádza nový portál Varený - pečený

22.01.2015, 15:13

Rodina internetových projektov skupiny Markíza sa od štvrtka 22. januára 2015 rozrástla o nový portál www.vareny-peceny.sk plný chutných a inšpiratívnych receptov, ktoré sú doslova na zjedenie.

Spojili sme moderný pohľad na portál o varení, pečení a kulinárstve s množstvom videoobsahu, receptov a fotografií, ktoré sme vygenerovali v rámci mnohých televíznych relácií. Pridali sme rady a recepty našich šéfkuchárov, foodblogerov a televíznych tvarí a dokorenili súťažami a širokými možnosťami pre klientov.

V množstve receptov sa užívatelia vďaka jednoduchej, prehľadnej a intuitívnej navigácii rozhodne nestratia. Pri výbere tej správnej pochúťky im pomôže možnosť rozčleniť recepty podľa hlavnej ingrediencie, druhu jedla, príležitostných a sezónnych jedál, či spôsobu ich prípravy a jej náročnosti. Úplnou novinkou v rámci kulinárskych portálov je sekcia receptov s názvom „Pred výplatou“, s ingredienciami do 10 eur.

Každý jeden návštevník sa môže po nenáročnej registrácii stať spolutvorcom obsahu portálu a podeliť sa o svoj obľúbený či rodinný recept, aj vrátane fotografií. Užívatelia si môžu vytvárať zoznamy svojich obľúbených receptov, vstupovať do diskusných fór na rôzne témy, alebo ich vytvárať.

Portál www.vareny-peceny.sk je jedinečný množstvom pôvodného videoobsahu, ktorý nakrúcame v spolupráci s renomovanými šéfkuchármi a foodblogermi. Návštevníci sa v budúcnosti môžu tešiť aj na videorecepty plné dobrôt z kuchýň známych moderátorov a hercov.  

Konkurenčnou výhodou nového portálu je aktívne využívanie množstva kulinárskeho obsahu z vysielania staníc skupiny Markíza. Do jeho obsahu dennodenne pribúdajú aj videá s obľúbenými receptami z relácie Teleráno, šou Bez servítky a archívnych relácií o varení.

Súčasťou portálu www.vareny-peceny.sk je tiež množstvo užitočných tipov a trikov pre všetkých, ktorí radi varia, alebo sa chcú kulinárskym zručnostiam priučiť. Čerešničkou na torte budú pravidelné súťaže o atraktívne ceny a už čoskoro aj možnosť natočiť v televíznej kuchyni vlastné recepty v spoločnosti profesionálov z oblasti gastronómie. 

Zdroj: Skupina Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:53