StoryEditor

mediamedia je novou PR agentúrou spoločnosti MAGNA ENERGIA

18.05.2016, 12:22
Spoločnosť Magna Energia bude využívať služby agentúry mediamedia pri svojej externej komunikácií so zákazníkmi, partnermi a médiami. Cieľom spolupráce bude zvýšiť povedomie verejnosti o službách MAGNA ENERGIA, ako aj poskytovanie zaujímavých a užitočných informácií o možnostiach úspor a zvyšovania efektivity využívania energií v domácnostiach a vo firmách.

„Snažíme sa rozvíjať naše služby a zvýšiť počet zákazníkov. Zároveň chceme ponúknuť naše skúsenosti s manažmentom spotreby energií, ktorá prináša koncovým zákazníkom významné úspory. S týmto cieľom sme pristúpili aj k zavádzaniu viacerých noviniek založených na moderných IT a mobilných technológiách. Chceme, aby sa o ich výhodách dozvedela aj široká verejnosť,“ povedal predseda predstavenstva MAGNA ENERGIA Martin Ondko.

MAGNA ENERGIA patrí medzi najstarších alternatívnych dodávateľov elektrickej energie a významných dodávateľov plynu na Slovensku. Má tisíce zákazníkov v segmente domácností a firiem všetkých veľkostí,  bohaté skúsenosti a špičkových odborníkov. Jej cieľom je aktívne poskytovať informácie a zaujímavé dáta v oblastiach ako sú napríklad vývoj cien energií, optimalizácia ich spotreby, zmluvné vzťahy s dodávateľmi, inteligentné merače, vykurovanie či energetický audit.

mediamedia je PR a konzultačná agentúra, ktorá poskytuje integrované služby širokému spektru klientov. Má bohaté skúsenosti s plánovaním a realizáciou komunikačnej stratégie – vrátane dennej agendy, prípravy textov, manažmentu podujatí, krízovej komunikácie a komunikácie na sociálnych sieťach.

mediamedia má klientov z viacerých odvetví, či už ide o informačné a komunikačné technológie, finančné služby, verejnú správu, médiá alebo ľudské zdroje. Agentúra má skúsenosti aj s nadnárodnou spoluprácou z viacerých medzinárodných projektov.

Zdroj: Media Media

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:09