StoryEditor

MobilMania.sk a Živé.sk na najväčšej technologickej výstave MWC. Pozrite si to najzaujímavejšie

02.03.2015, 15:53

Mobile World Congress je každoročne najväčším podujatím vo svete mobilnej techniky, ktoré naznačí všetky trendy pre aktuálny rok. Ani tento rok tam nechýbajú redaktori MobilMania.sk a Živé.sk. Priamo z miesta prinášajú najhorúcejšie novinky, živé fotografie, redakčné videá a štipľavé komentáre.

Technologický sviatok sa začal včera, 1. marca, v Barcelone. Desaťtisíce odborníkov a profesionálov v oblasti mobilnej techniky, smartfónov, tabletov, aplikácií a mobilných operátorov sa každoročne schádzajú na jedinečnom podujatí Mobile World Congress.

„MWC je pre Živé.sk a MobilMania.sk najdôležitejším podujatím roka. Žiadna iná výstava nepriláka toľko čitateľov,“ hovorí šéfredaktor Filip Hanker. „V tomto období sa články vždy čítajú najmenej o tretinu viac. Mierne stúpa aj počet čitateľov, z priemerných 33-tisíc na deň pri Živé.sk a 15-tisíc pri MobilManii.“

Všetky články o novinkách i trendoch nájdete v špeciálnej rubrike na adrese www.zive.sk/mwc. Napriek tomu, že samotný kongres MWC 2015 sa začal až dnes, najväčšie novinky medzi mobilnými zariadeniami predstavili výrobcovia už včera.

Samsung predviedol prvý smartfón s displejom, ktorý je po oboch stranách zahnutý. Konkurenti zatiaľ podobnú technológiu neprinášajú. Podľa predstavených noviniek výrobcovia budú tento rok klásť dôraz na kvalitu materiálov. HTC ukázalo nový top model One (M9) s kovovým telom, Samsung zase pri nástupcovi svojej vlajkovej lode Galaxy S6 použil sklo.

Nový tablet od Sony zase láka na hrúbku 6,1 milimetra či odolnosť, tie od Lenova na kinozvuk. Pokračuje aj trend inteligentných hodiniek, predstavili ich napríklad Huawei či LG. Tie od Applu by mali prísť budúci týždeň. Zaujímavý súboj sa začína črtať aj na poli špeciálnych headsetov pre virtuálnu realitu.

Špeciálnu rubriku www.zive.sk/mwc možno odporučiť profesionálom i nadšencom v oblasti mobilnej techniky i novinárom. 

Zdroj: Ringier Axel Springer Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:48