StoryEditor

Najväčší vyhľadávač zliav Odpadneš.sk po cenovom porovnávači otvoril aj dovolenkový portál

05.03.2015, 16:29

Podľa prevádzky dovolenky.odpadnes.sk trendom pri dovolenkách ostáva Turecko

Odpadneš.sk, najväčší slovenský zľavový vyhľadávač po minuloročnej akvizícii cenového porovnávača Superdeal (dnes ceny.odpadnes.sk) spustil tento týždeň dovolenkový portál dovolenky.odpadnes.sk. Ten umožňuje vyhľadávať medzi takmer 500 000 zľavnenými dovolenkovými ponukami desiatok renomovaných a preverených nemeckých, rakúskych, slovenských a českých cestovných kancelárii. Ceny uvádzané na portáli sú, hneď po pár sekundovom online overení dostupnosti, konečné a obsahujú všetky poplatky.

„Nízke ceny sú naša vášeň a sme radi, že takmer 300 000 unikátnych návštevníkov Odpadneš.sk mesačne okrem zľavnených ponúk, porovnávača cien v slovenských e-shopoch a online porovnávania letákových ponúk obchodných reťazcov si bude môcť u nás vybrať aj výhodnú letnú dovolenku,“ hovorí Roman Helt, riaditeľ Odpadneš.sk.

Dovolenky.odpadnes.sk charakterizuje prehľadné vyhľadávanie a príjemné grafické prostredie s veľkými fotografiami. Súčasťou portálu je aj skúsený online poradca pre výber tej najvhodnejšej dovolenky a samozrejme, tak ako pre všetkých zákazníkov, aj ombudsman Odpadneš.sk.

„Aj podľa skúšobnej prevádzky dovolenky.odpadnes.sk tohoročným trendom pri leteckých dovolenkách ostáva Turecko. Klienti sú tu spokojní so službami a stálosť počasia je tu ideálna aj počas mája a júna, teda v období, keď sa ešte pri dvojhodinovom lete do tepla nedostanete. Po skúsenostiach z posledných rokov klienti volia radšej skoršie objednanie dovolenky s vysokými zľavami pri first momentoch. V lete tak pri last minutových ponukách nemusia preberať zostatky, ktoré z pôvodne širokej ponuky zvýšili. To je veľká výhoda first momentov najmä pre rodiny,“ uzatvára skúsená touroperátorka Oxana Beláková, leaderka sekcie Dovolenky portálu Odpadneš.sk.

Zdroj: event2all

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 15:52