StoryEditor

Nová aplikácia Tchibo pre tablety

23.07.2014, 08:02
Bezkonkurenčná ponuka tabletov iPad mini za 299 € v obchodoch Tchibo.

Od pondelka 21.7.2014si možno kúpiť v kamenných predajniach Tchibo po celom Slovensku najnovší tablet iPad mini s pamäťou 16 GB, Retina displejom a pripojením Wi-Fi vo vesmírnej šedej alebo striebornej farbe za historicky najnižšiu cenu – bezkonkurenčných 299 €, resp. 279 €, ak máte na svojej TchiboCard 500 Vernostných zrniek. Tablety budú k dispozícii v obmedzenom množstve a iba do vypredania zásob, takže ak po ňom vy alebo váš potomok túžite, neváhajte! Keď budete mať nový iPad konečne v rukách, vyskúšajte aj novú slovenskú aplikáciu Tchibo pre tablety.Celý svet Tchibo s ňou budete mať na dosah kedykoľvek a kdekoľvek, vzdialený doslova len niekoľko dotykov. Nakupujte pohodlne v e-shope www.tchibo.sk, využívajte zľavové akcie alebo čerpajte výhody pripravené pre členov vernostného programu TchiboCard! Ako uvítací darček dostanete k prvému nákupu cez tabletovú aplikáciu dopravu zadarmo a v prípade kúpy iPad mini v jednom z obchodov Tchibo získate ako bonus aj poukážku na 25% zľavu z nákupu. Všetky informácie o aplikácii vrátane návodu na použite sú k dispozícii na http://www.tchibovmobile.sk/.

O aplikácii

Aplikácia Tchibo je určená pre tablety s operačným systémom iOS a Android. Nájdete ju na App Store alebo Google play a jej stiahnutie je zadarmo. Aplikácia na svoju prevádzku vyžaduje iba internetové pripojenie od mobilného operátora alebo prístup k sieti Wi-Fi.

Nová aplikácia je pohodlnou vstupnou bránou do obľúbeného sveta spotrebného tovaru a pestrej ponuky kávy Tchibo, kapsľových kávovarov aj kapslí Cafissimo. Ak máte na svojom tablete aktívne pripojenie na internet a ste registrovaným zákazníkom Tchibo, sťahuje pre vás aplikácia automaticky najnovší obsah, aktuálne informácie o špeciálnych akciách, zľavách a exkluzívne zľavové poukážky. Držiteľom TchiboCard aplikácia poskytne aj okamžitý a presný prehľad o stave vernostného účtu a elektronickú TchiboCard, ktorú budú mať vždy pri sebe.

Aplikácia tiež vyhľadá najbližšiu kamennú predajňu Tchibo vo vašom okolí a navigácia vám k nej ukáže tú najrýchlejšiu cestu. Aplikácia tak efektívne prepája fyzický aj virtuálny svet Tchibo a prináša príjemný nákupnýzážitok.

 

 

Zdroj: Media & Communication Consulting

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:42