StoryEditor

Nový Čas má pre vás dvojjazyčnú knihu poviedok úplne zadarmo

18.09.2014, 07:58

Najpredávanejší denník na Slovensku Nový Čas (Ringier Axel Springer Slovakia) prináša pre svojich čitateľov jedinečnú možnosť získať dvojjazyčnú knihu poviedok od Jacka Londona.

Už tento piatok 19. 9. 2014 pribalí denník Nový Čas svojim čitateľom darček. Tí k novinám dostanú zdarma 68-stranovú knihu, v ktorej budú zverejnené dve poviedky spisovateľa Jacka Londona. V publikácii čitatelia nájdu poviedky Dôvtip Porportuka a Založiť oheň. „Vzhľadom na čitateľský úspech v iných krajinách sme sa rozhodli čitateľom Nového Času priniesť unikátne 68-stranové knihy od svetoznámych spisovateľov,“ vysvetľuje Senior Brand manažérka denníka Nový Čas Tatiana Ďuricová. „Začíname prvou knihou poviedok slávneho Jacka Londona, a už teraz môžem prezradiť, že druhou knihou z edície bude známy Frankenstein od anglickej spisovateľky Mary Shelley,“ dopĺňa Ďuricová.

Oba príbehy sú v knihe na 68 stranách zverejnené dvojjazyčne. Nový Čas tak svojim čitateľom prináša možnosť zároveň sa zdokonaľovať v anglickom jazyku. Podľa odborníkov sú dvojjazyčné knihy výbornou pomôckou pri zdokonaľovaní sa v cudzom jazyku. „Je vždy plus, ak sa študent môže učiť na niečom, čo ho zaujíma a baví, či už je to text piesne, titulky k obľúbenému filmu alebo práve kniha, kde môže získať množstvo novej slovnej zásoby a slovných zvratov,“ vysvetľuje Pavol Ondovčák z VOLIS ACADEMY.

Čitatelia Nového Času tak môžu zvýšiť úroveň čitanosti kníh na Slovensku. Pričom podľa prieskumov verejnej mienky Eurobarometra až 68 % Slovákov číta knihy. Počet kníh, ktoré pod hlavičkou Nový Čas Knižnica vyjdú, bude závisieť od záujmu čitateľov Nového Času.

 

Zdroj: Ringier Axel Springer Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:51