StoryEditor

Nový projekt zlavy.markiza.sk prináša ponuky iba overených zľavových portálov

21.11.2014, 14:00

Skupina Markíza pokračuje v dlhodobej stratégii  skvalitňovania svojho internetového portfólia a jeho rozširovania o nové služby. Najnovším prírastkom sa stal portál zlavy.markiza.sk - agregátor zliav zobrazujúci výlučne akciové ponuky dôsledne vybraných a overených portálov.

„Zlavy.markiza.sk pre nás predstavujú unikátnu formu spolupráce na trhu zľavových portálov. Novovzniknutý zľavový agregátor je pre nás cestou, ako sa ešte viac priblížiť k našim užívateľom a ponúknuť im možnosť získať vopred overené služby a produkty s naozaj zaujímavými zľavami,“ povedal Anton Zdarilek, vedúci oddelenia nových médií skupiny Markíza.

Portál zlavy.markiza.sk prináša v prehľadnej podobe a na jednom mieste stovky aktívnych zliav z tematických oblastí ako Cestovanie, Jedlo, Zdravie a krása, Šport a mnohých ďalších. Ponuky je možné zoradiť podľa rôznych kritérií - najpredávanejšie, s najväčšou zľavou či najnovšie.

„Sme veľmi radi, že môžeme slovenským zákazníkom ponúknuť produkt, ktorý na náš trh prináša niečo, čo tu doteraz chýbalo. Klientom prinášame svet zliav, ktoré nie sú len jednoducho agregované na jednom mieste, ale vyberáme ponuky od overených portálov. Zároveň chceme klásť dôraz na kvalitu akcií a zapojiť do hodnotení a odporúčaní čo najviac zákazníkov,“ povedal Peter Hlavatý, konateľ spoločnosti Hweb s.r.o., ktorá je prevádzkovateľom portálu.

Ponuku portálu neustále obohacujeme, každý deň je pre návštevníkov pripravených približne 20 nových atraktívnych zliav z celého Slovenska. Všetkých vášnivých cestovateľov určite poteší praktický nástroj, prostredníctvom ktorého si môžu vybrať ponuku šitú presne na ich mieru - vyfiltrovanú podľa ceny, dĺžky a kvality ubytovania, dopravy či stravy.

Každá ponuka na zlavy.markiza.sk je akciou overených portálov dlhodobo pôsobiacich na slovenskom trhu, ktoré sú členmi Slovenskej asociácie portálov kolektívneho nakupovania. Príjemným bonusom pre všetkých návštevníkov budú pravidelné súťaže o zaujímavé ceny.

Zdroj: Skupina Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 00:10