StoryEditor

O2 prináša v spolupráci so spoločnosťou ESET bezpečný internet

22.06.2016, 14:33
Zákazníci O2 si budú môcť zabezpečiť svoj internet s aplikáciami spoločnosti ESET prostredníctvom mesačnej platby. Aplikácia ESET Mobile Security – O2 Edícia robí surfovanie na internete cez smartfón alebo tablet bezpečnejšie. Druhou aplikáciou je ESET Parental Control, ktorá umožňuje rodičom nastaviť si s deťmi pravidlá na používanie mobilu.

„O2 záleží na bezpečnosti používateľov v online prostredí. Aj preto sme sa rozhodli ponúknuť O2 edíciu obľúbených aplikácií, ktoré slúžia nielen na antivírusovú ochranu zákazníkov, ale aj na ochranu detí pred nástrahami internetu a mobilných zariadení. Hlavnou výhodou oboch aplikácií je možnosť mesačnej platby prostredníctvom O2 faktúry alebo stiahnutím z kreditu na predplatenej karte, uviedol René Parák, riaditeľ korporátnej komunikácie spoločnosti O2.

 

ESET Mobile Security – O2 Edícia

Aplikácia ESET Mobile Security – O2 Edícia je určená pre zariadenia s OS Android a zákazníci si ju môžu stiahnuť na Google Play Store. Za 1 euro mesačne je zákazník stále chránený počas surfovania na internete, online nakupovania alebo zdieľania na sociálnych sieťach, či chatovania. Aplikácia v sebe zahŕňa antivírusovú ochranu, ochranu pred falošnými webovými stránkami, ktorých cieľom je získať osobné údaje, či bezpečnostný audit. Zároveň obsahuje Anti-Theft funkciu, ktorá chráni zariadenie pred neoprávneným použitím pri jeho strate alebo krádeži.

 

ESET Parental Control

S aplikáciou ESET Parental Control majú rodičia istotu, že ich deti sú na internete v bezpečí. V cene 2 eur mesačne si aplikáciu môže zákazník nainštalovať do rôznych zariadení bez obmedzenia ich počtu. Aplikácia obsahuje webového a aplikačného ochrancu, časové limity, či detailné reporty a rodičovské správy. Zároveň aplikácia dokáže aj lokalizovať polohou dieťaťa, ktorú môže rodič skontrolovať aj prostredníctvom aplikácie, či portálu my.eset.com. Aplikácia je určená pre zariadenia s OS Android.

Zdroj: PR Clinic

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:55