StoryEditor

Očakávaný nový košický večerník vyjde už tento piatok

09.09.2014, 17:53

Prípravy na dennú výrobu nového mestského večerníka košice:dnes vrcholia. Noviny začnú vychádzať už v piatok 12. septembra.

Prvé číslo nového mestského večerníka bude distribuované zadarmo s rozsahom 24 strán. Vydanie tohto rozsahu si budú čitatelia môcť vychutnať každý piatok.

V bežné pracovné dni budú mať košice:dnes 20 strán a ich cena bude 50 centov bez ohľadu na deň. Denník bude vychádzať v tabloidnom formáte a plnofarebný tak, aby spĺňal všetky kritéria na moderné lokálne noviny európskeho strihu.

Čitatelia nájdu svoj nový obľúbený titul v najlepších košických stánkoch a trafikách, kam sa dostane prostredníctvom distribučnej siete Mediaprint Kapa, ako aj u kolportérov, ktorých sieť vydavateľstvo večerníka buduje.

V piatok bude zároveň spustený internetový portál www.kosicednes.sk, ktorý dnes odpočítava čas do prvého vydania denníka. Facebookový profil košice:dnes má už dnes množstvo fanúšikov.

„Náš tím je plný očakávaní, ako zareagujú Košičania. Dúfame, že košice:dnes prinesú do nášho mesta celkom nový vietor v podobe moderného večerníka s informáciami, ktoré sú dôležité, zaujímavé a užitočné pre všetkých Košičanov,“ povedal šéfredaktor Dušan Karolyi.

Nový titul vydávaný spoločnosťou KRATKY GLOBAL: PUBLISHING sa pýši kvalitným novinárskym tímom. Okrem šéfredaktora Dušana Karolyiho, sú členmi vedenia redakcie aj známi autori Mikuláš Jesenský, Ladislav Kerekeš a mnohí ďalší.

„Našim zámerom je postaviť moderný večerník na lokálpatriotickom základe, ktorý bude integrovať, nie rozdeľovať košickú spoločnosť a prinášať kvalitné aktuálne informácie zo života jeho čitateľov. Práve takýto formát tlačového média má podľa našich analýz v Košiciach potenciál na úspech,“ povedala predsedníčka predstavenstva vydavateľstva Alexandra Mihók-Kvietková.

Zdroj: Kratky Global: Publishing

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:47