StoryEditor

POKEC opäť získal Superbrands

20.05.2015, 15:40

Aj tento rok potvrdil Pokec.sk svoje popredné miesto a silu značky na slovenskom trhu. Slovenskí spotrebitelia a nezávislí uznávaní experti ocenili Pokec.sk už druhý rok po sebe titulom Slovak Superbrands Award.

Titul Superbrands môžu získať len značky, ktoré majú vo svojej oblasti výbornú povesť, tradíciu a ktoré ľudia spájajú s hodnotami a pozitívnymi emóciami. Pokec.sk, líder na trhu v komunitných weboch, získal Slovak Superbrands Award už v roku 2014. Svoje postavenie potvrdil aj v súčasnom roku. 

O udelení titulov Superbrands rozhodujú expertná skupina Brand Council a samotní spotrebitelia prostredníctvom prieskumu spoločnosti GfK Slovakia. Expertnú skupinu Brand Council tvoria najuznávanejší odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. Pri hodnotení zohľadňovali silu a reputáciu značky.

„Pokec je dnes najväčším internetovým komunitným webom na Slovensku. Už po druhýkrát za sebou získal ocenenie Slovak Superbrands Award. Viackrát získal v nezávislých štatistických prieskumoch ocenenie najvyhľadávanejší aj najobľúbenejší portál na Slovensku. Pre nás je však najdôležitejšie, že pravidelne získavame to najcennejšie: vašu dôveru. Vyše 18 rokov je Pokec s vami a vytvoril milióny nových príbehov na Slovensku,“ dodáva Ivana Špotáková, PR manažerka pre Azet.sk.

Zdroj: Ringier Axel Springer Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:39