StoryEditor

Programy FilmBox v ponuke Skylinku aj ďalšie tri roky

24.11.2014, 13:39

FilmBox International a satelitná platforma Skylink (M7 Group) rozšírili dohodu o vysielaní portfólia programov FilmBox pre Českú republiku a Slovensko o ďalšie tri roky.

Podľa nedávno podpísanej zmluvy bude Skylink aj naďalej ponúkať kanály FilmBox vo viacerých rozšírených tematických balíčkoch, ako aj v prémiovom balíčku Mixbox. Celkovo Skylink naservíruje svojim zákazníkom osem kanálov FilmBox, pričom polovica z nich je k dispozícii v HD kvalite. Popri klasickom vysielaní, Skylink taktiež prináša službu FilmBox Live, ktorá umožní divákom sledovať kanály FilmBox a využívať VOD (video-on-demand) služby cez svoje mobilné zariadenia, internet, smart televízory a herné konzoly.

V dohľadnej dobe zároveň dôjde k ďalšiemu rozšíreniu ponuky programov populárneho balíčku MINI a základný program z rodiny FilmBox, ktorý tak bude dostupný viac zákazníkom.

„Skylink zostáva našim kľúčovým obchodným partnerom v Českej republike a na Slovensku,” hovorí Berk Uziyel, výkonný riaditeľ FilmBox International Ltd. „Chceme aj naďalej prinášať zákazníkom Skylinku naše najlepšie filmy a tematické kanály, ktoré garantujú najvyššiu kvalitu televíznej zábavy,“dodáva Berk Uziyel.

„Sme radi, že môžeme rozšíriť našu spoluprácu s FilmBoxom a pokračovať v budovaní tejto silnej a rastúcej značky programov, v rámci našej platformy,” vysvetľuje Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group. „FilmBox ponúka našim zákazníkom prístup k zaujímavému filmovému a dokumentárnemu obsahu, ako aj šport a programy pre dospelých v HD kvalite. To všetko majú naši zákazníci teraz k dispozícii aj online vďaka službe Filmbox Live,“ uzatvára Jaromír Glisník.

Zdroj: PRAM Consulting

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 01:22