StoryEditor

Rádio Europa 2 žije hokejom

28.04.2015, 11:49

Najobľúbenejšie rádio mladých, Europa 2 žije hokejom. Pre svojich poslucháčov pripravilo možnosť zapojiť sa do súťaže o skvelé ceny a naplno si užívať hokejové šialenstvo.

Celé Slovensko sa už pripravuje na majstrovská sveta v hokeji a Europa 2 pri tom nebude chýbať. Moderátorov obliekla do dresov a svojim poslucháčom dáva možnosť zapojiť sa do súťaže o skvelé ceny. Kto dostane príležitosť dostať sa na zápasy a na finále Majstrovstiev sveta? Europa 2 splní poslucháčom tento sen. Okrem lístkov majú možnosť vyhrať exkluzívny balíček, ktorého vybavenie ocení každý poriadny fanúšik hokeja.

V pondelkovej Nočnej Show mali poslucháči možnosť vychutnať si rozhovor s hokejovým obrancom Andrejom Meszárošom, ktorý špeciálne pre Europu 2 porozprával pikantnosti z jeho života aj z príprav na Majstrovstvá sveta.

Všetky informácie o súťaži aj MP3 archív, kde si poslucháči môžu vypočuť rozhovor s hokejistom Andrejom Meszárošom nájdu na webe rádia www.europa2.sk.

Rádio Europa 2 je tradične silné médium a obľúbené rádio pre mladých ľudí. Týždenne ho počúva takmer 750 tisíc poslucháčov. Okrem silného facebooku, kde je na slovenskom trhu jednotkou, má rádio veľký traffic aj na webe www.europa2.sk.

Zdroj: Europa 2

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:12